Daugelis pastebėjo, kad sėkmė žmones aplanko skirtingu metu. Vieni greitai įsitraukia į darbą nuo pat pirmadienio, jiems sekasi taip, tarsi plauktų ant sėkmės bangos. Kiti aktyviai veikia savaitės pabaigoje, tarsi būtų nubudę po ilgo miego. Astrologai ilgai stebėjo planetas ir žvaigždes, norėdami įvardyti Zodiako ženklams palankias ir nepalankias dienas.

Avinas

Šio Ugnies ženklo atstovams sėkmingiausios dienos yra antradienis ir sekmadienis. Šiomis dienomis jie gali išspręsti daug klausimų profesinėje srityje, pasiekti sėkmės karjeroje ir išsilavinime. Taip pat jomis galima daug dėmesio skirti asmeniniam gyvenimui, ieškoti naujų pažinčių arba kurti poros santykius. Nesėkmingomis dienomis profesiniame ir asmeniniame gyvenime astrologai įvardina penktadienį ir pirmadienį. Šiomis dienomis Avinams vertėtų elgtis ramiau, kad neprisišauktų bėdų.

Jautis

Jaučiams astrologai rekomenduoja aktyvumą dalykiniame gyvenime demonstruoti savaitės pradžioje, konkrečiai – pirmadienį. Tai bus sėkminga diena naujoms idėjoms ir sutartims sudaryti. Asmeniniame gyvenime sėkmingas penktadienis. Vengiant klaidų mažiau reikštis derėtų ketvirtadienį. Šią dieną Jaučiams geriausia užsiimti rutininiu darbu, kad atlaisvintų laiką būsimiems laimėjimams.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovams atseikėtos net trys sėkmingos dienos per savaitę – trečiadienis, ketvirtadienis ir sekmadienis. Trečiadienį Dvyniai gali skirti produktyviai kūrybinei veiklai. Ši diena palanki problemų sprendimų ir naujų idėjų paieškoms. Ketvirtadienį atsiskleidžia komunikaciniai šio ženklo žmonių sugebėjimai, todėl labiausiai tikėtina sėkmė per dalykinius pokalbius ir mėginant užmegzti pažintis. Sekmadienį Dvyniams tiesiog šypsosi laimė, todėl pergalės galima tikėtis bet kuriame fronte. Apdairesniems derėtų būti šeštadienį, mat tada ypač tikėtini susidūrimai su sukčiais ir apgavikais.

Vėžys

Bent pirmadienį ir ketvirtadienį Vėžiai tikrai gali pamiršti drovumą ir drąsiai megzti pažintis su įvairiais žmonėmis. Šiomis dienomis Vėžių ženklo atstovams pavyksta priimti tinkamus, sėkmę lemiančius sprendimus, todėl jas reikia išnaudoti kaip teigiamoms permainoms ir daug žadantiems atradimams palankų metą. Kad sėkmė nenusigręžtų, antradienį ir šeštadienį intensyvaus bendravimo geriau vengti. Astrologai teigia, kad būtent šios dienos Vėžiams pačios nepalankiausios.

Liūtas

Visas Liūtų talentas, gebėjimai ir žavesys, anot astrologų, geriausiai atsiskleidžia sekmadienį, nes ši savaitės diena jiems pati palankiausia. Kadangi Fortūna sekmadieniais Liūtams šypsosi, tą dieną jiems gali pasisekti vien dėl atitinkamo žvaigždžių išsidėstymo – iš pažiūros atsitiktinai. O štai šeštadienis sėkme tikrai nepaženklintas. Šeštadienį Liūtai turėtų susilaikyti nuo naujų sumanymų įgyvendinimo, nes tądien labai tikėtinos klaidos, todėl priimdami sprendimus jie veikiausiai prašaus pro šalį.

Mergelė

Tiems, kurių Zodiako ženklas –Mergelė, laimė šypsosi trečiadieniais. Šią palankią savaitės dieną verta imtis drąsiausių sumanymų ir siekti ambicingų tikslų. Beje, trečiadienį Mergelėms paprastai pavyksta ne tik sėkmingai pradėti, bet ir užbaigti darbus. Ketvirtadienį ir penktadienį rimtus reikalus šio ženklo atstovams patariama apdairai atidėti į šalį, nes šiomis dienomis gali stigti energijos, taigi, rizikuojant galima patirti nesėkmę.

Svarstyklės

Astrologai tikina, kad Svarstyklių ženklo atstovams labiausiai sektis turėtų penktadienį ir šeštadienį. Šiomis dienomis pavyks atsakyti į begalę įvairiausių klausimų, o galbūt net atrasti savo laimės formulę. Svarstyklėms nepalankios dienos – antradienis ir sekmadienis, taigi, apdairumas šiomis dienomis tikrai neprošal.

Skorpionas

Skorpiono ženklo atstovai tikrą jėgų antplūdį pajunta antradienį, todėl būtent šią dieną labiausiai rekomenduojama tvarkyti svarbius reikalus, organizuoti susitikimus ir spręsti sudėtingus klausimus. Pirmadienį ir penktadienį Skorpionams patartina vengti agresyviai nusiteikusių žmonių ir apskritai kuo mažiau bendrauti su nepažįstamais, nes tarp jų gali pasitaikyti piktų kėslų turinčių asmenų, kurių nepavyks identifikuoti.

Šaulys

Šaulio ženklo atstovai turėtų sukrusti ketvirtadienį, mat tada darbai eis kaip per sviestą. Ši sėkme paženklinta savaitės diena labai palanki kelionėms ir komandiruotėms, naujoms pažintims ir verslo sandėriams. Ketvirtadienį Šauliams pavyks pademonstruoti tvirtą valią, elgtis ryžtingai ir užtikrintai. Trečiadienį imtis ko nors naujo astrologai nerekomenduoja, nes tada ypač padidėja rimtų klaidų rizika.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo žmonėms labiausiai turėtų sektis šeštadienį ir antradienį. Šiomis dienomis patartina pasižvalgyti naujų galimybių, praplėsti veiklos sferą ir žengti pirmyn nesižvalgant į praeitį. Šeštadienį ir antradienį galima drąsiai atmesti visas abejones, nes tik taip pavyks pasukti į laimę ir asmeninį komfortą vedančiu keliu. Nepalanki savaitės diena Ožiaragiams – ketvirtadienis. Šią dieną negalima prarasti atidumo, po kelis kartus tikrinti gautą informaciją ir nesileisti į avantiūras.

Vandenis

Vandeniai laisviau pasijusti gali trečiadienį ir šeštadienį. Šiomis energetiškai palankiomis dienomis verta imtis aktyvios veiklos. Jausitės tokie žvalūs, kad vienu metu pajėgsite nudirbti net kelis darbus. O štai sekmadienį astrologai pataria atsikvėpti, nes žvaigždžių išsidėstymas nieko gera nežada, todėl verta būti apdariems ir vengti rizikingų situacijų.

Žuvys

Žuvų ženklo atstovai laimės kūdikiais save gali vadinti ketvirtadienį ir penktadienį. Tada juos paprastai apima pozityvus nusiteikimas, todėl net sudėtingiausius klausimus pavyksta išspręsti lengviau nei įprastai. Sėkmė tikrai nenusigręš, jei pasistengsite nepasiduoti neigiamoms emocijoms. Trečiadienį astrologai pataria ypač saugotis pavyduolių ir pikta linkinčių žmonių, nes šią savaitės dieną negatyvi įtaka gali pridaryti daugiausia žalos.

Nors vienomis dienomis sėkmės galima tikėtis labiau, o kitomis – mažiau, astrologai primena, kad nuo negatyvių minčių nesame apdrausti net pačiu savo Zodiako ženklui palankiausiu metu. Todėl vertingiausias patarimas – visada stengtis neprarasti gero ūpo, nes pozityviai nusiteikus kur kas lengviau rasti išeitį iš bet kokios situacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją