113
Kitas

Avinas

Nuo balandžio 23 dienos Avino ženklu pradės kelionę Chironas. Atsiras naujų saviraiškos galimybių. Kai kuriems aktualus taps atostogų, išvykų ir kelionių planavimas, o kai kam sustiprės noras įsigyti naują automobilį. Šios savaitės dienomis būsite linkę stipriau išreikšti savo norus ir interesus, lengviau seksis ieškoti įdomių veiklų.

Saulei ir Venerai keliaujant Jaučio ženklu, šią savaitę norėsis kurti materialią gerovę, ieškoti naujų ar papildomų finansinių šaltinių. Pilnėjant Mėnuliui, palanku įsitvirtinti darbuose, siekti karjeros.

Nuo balandžio 25 dienos, Venerai perėjus į Dvynių ženklą, ypatingas laikas pažintimis, romantiškiems susitikimams, draugystei ir meilei. Šiomis dienomis sektųsi ir siekiantiems pergalių moksle.

Savaitės antroji pusė palanki užsiimantiems statybų-remonto darbais.

Balandžio 28–29 dienomis, Mėnulio pilnaties įtakoje, dienos palankesnės planuojantiems šeimos pagausėjimą. Mėnulio ritmų įtakoje galite būti jautresni, tad bendraudami išlaikykite vidinę ramybę, o būdami kelyje – būkite atsargesni nei įprastai. Šios dienos tiktų išvykoms į gamtą, įdomiems renginiams, vidinėms įžvalgoms bei apmąstymams.

Sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas