Avinas

Nors šis ženklas pasižymi ūmiu būdu, vis tik pyktis jis nemėgsta. Paprastai visi pykčiai susiję su noru į save patraukti daugiau dėmesio. Įtūžęs šio Zodiako ženklo atstovas gali pratrūkti ir imti mosuoti kumščiais.

Jautis

Šio ženklo atstovai visiškai nemėgsta konfliktų, ypač jiems nepatinka pyktis. Jie ilgai ir tyliai kenčia, tačiau vos tik praranda pusiausvyrą, kitiems rekomenduojama bėgti neatsigręžiant – juk kovos lauke pasirodo Jautis. Jei pasprukti pavyko, nerimauti nevertėtų: nors Jaučiai nėra pikta menantys, tačiau vis tik tam tikrą laiką jie jus būtinai pakankins atviru pykčiu ir išdidumu.

Dvyniai

Plepučiams Dvyniams tik duok progą iškelti skandalą. Šio Ženklo atstovai mėgsta ir dažnai praktikuojasi sukeldami smulkias turgų primenančias peštynes.

Vėžys

Kuklieji šio ženklo atstovai nekelia kitiems noro su jais pyktis. To daryti visai nereikia, nes konfliktinėse situacijose Vėžiai tampa neadekvatūs, ima mosuoti rankomis ir pereina prie asmeniškumų.

Liūtas

Itin dideliu pasitikėjimu savimi ir meile sau pasižymintys šio Zodiako ženklo atstovai konfliktus provokuoja vien tam, kad galėtų sužibėti įdarbindami platų savo žodyną. Bet koks ginčas Liūtui tėra proga asmeninei naudai gauti.

Mergelė

Šio ženklo atstovai tokie ramūs, kad net nemoka pyktis. Vis tik jie kuo puikiausiai moka nuteikti žmones ir visus bendrus pažystamus prieš tuos, kurie juos provokuoja. Mergelės nesismulkina ir netgi gali griebtis fizinio susidorojimo taktikos.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovams karo lauke visos priemonės tinkamos. Jie elgiasi išdavikiškai ir be skrupulų. Panaudojamos visos galimos priemonės tam, kad oponentui būtų suduota kuo skaudžiau, net jei tokiu būdu nuostolis daromas ir pačiam sau.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai į pykčius žvelgia rimtai, taigi netgi gali iš anksto surepetuoti savo kalbą. Bet koks ginčas jiems tėra pramoga.

Šaulys

Šio Zodiako ženklo atstovai iš visų į konfliktus linkę mažiausiai. Šauliai visais įmanomais būdais pykčių stengiasi išvengti, net jei vis tik ir pavyktų išmušti juos iš pusiausvyros.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai įtūžę būna tikrai grėsmingi. Vis tik tokie jie būna retai. Paprastai jų pusiausvyrą gali sutrikdyti nebent alkoholis. Jei vis tik teko susidurti su aktyviai reiškiamomis Ožiaragių emocijomis, vertėtų nusiteikti, kad jus bus mėginama morališkai sunaikinti.

Vandenis

Jei nusprendėte įsivelti į ginčą su Vandeniu, labai tikėtina, kad išvysite tik nuo jūsų priešinga kryptimi tolstančio žmogaus nugarą. Vandeniai paprasčiausiai nesutverti pykčiams, nes yra pernelyg šalti ir abejingi.

Žuvys

Šio ženklo atstovai pasižymi itin dideliu emocingumu. Pykdamiesi jie būna labai išraiškingi: daužo indus, laužo baldus, mėto daiktus. Nieko keisto, kad toks jų elgesys labai dažnai žmones atbaido ir paskatina laikytis atokiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)