113
Kitas

Avinas

Mėnuo prasidės džiugia šv. Velykų švente. Tai puikus metas susitikimams su giminaičiais ir draugais, pasidžiaugimui atgimimu, margučių ridenimu, pavasarine nuotaika.

Pirmosios balandžio dienos palankios aktyviam jūsų poilsiui, atokvėpiui, šeimos pramogoms.

Mėnuliui įžengus į Skorpiono ženklą laikas emociškai jautresnis.

Artimos Saulės ir Merkurijaus pozicijos įtakoje norėsis išsakyti ką galvojate ir ryžtingai keisti situacijas. Vis tik, Merkurijui judant retrogradine kryptimi, geriau užbaiginėti pradėtuosius projektus ir darbus, o ne pradėti kažką naujo. Tai dienos, kai reikėtų rūpestingai elgtis su finansais, neskubėti imti kreditų, planuoti išlaidas, atsargiau važinėti, pasaugoti techniką.

Šiomis dienomis lengviau galėtumėte rasti naujų darbų pasiūlymų. Finansai gausės po truputį, įdėjus daugiau pastangų.

Pirmos savaitės pabaigoje galimi ir netikėtumai. Gali būti sunkiau viską numatyti, planuoti ir prognozuoti.

Antrąją balandžio dekadą, dylant Mėnuliui, palankiau pabaiginėti pradėtuosius darbus.

Šis metas gali pateikti ir nemažai netikėtumų. Balandžio 15–16 d., keičiantis Mėnulio fazei, laikas emociškai jautresnis. Bendraudami rinkitės švelnesnius žodžius,

Nuo balandžio 17 d. kartu su Mėnulio jaunatimi metas palankus naujai pradžiai, kūrybiniams projektams ir darbams.

Merkurijui judant direkcine kryptimi, tinkamas laikas deryboms, sutarčių pasirašymui. Tai šaunus metas ir savitarpio supratimo paieškai.

Antrosios dekados pabaiga, Veneros tranzito Jaučio ženklu įtakoje, tiktų aplinkos tvarkymo, namų remonto-statybos, interjero kūrimo darbams.

Nuo balandžio 20 d., Saulei pradėjus kelionę Jaučio ženklu, pilnėjant Mėnuliui, trečioji dekada tiktų materialios gerovės kūrimui ir stiprinimui. Metas palankus ieškantiems naujų darbų, , ketinantiems realizuoti nuosavo verslo idėjas, norintiems gražinti savo aplinką, ketinantiems keisti gyvenamą vietą. Ji šauni ir norintiems stiprinti tarpusavio santykius,

Balandžio 28–29 ir 30 d., Mėnulio pilnaties įtakoje, dienos palankios norintiems šeimos pagausėjimo. Mėnulio ritmų įtakoje galite būti jautresni, nei įprastai, tad bendraudami išlaikykite vidinę ramybę, o būdami kelyje – būkite atsargesni nei įprastai. Šios dienos tiktų vidinėms įžvalgoms ir apmąstymams.

Sėkmingo jums balandžio linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas