113
Kitas

Avinas

Nuo antradienio, Mėnuliui įžengus į Skorpiono ženklą, laikas emociškai jautresnis. Gali iškilti anksčiau buvę nuoskaudos ar nusivylimai, būsite reiklesni tarpusavio santykiuose, linkę kategoriškiau spręsti.

Savaitės viduryje, artimos Saulės ir Merkurijaus pozicijos įtakoje, norėsis įvardinti daiktus tikraisiais vardais, išsakyti, ką galvojate ir ryžtingai keisti situacijas. Vis tik Merkurijui judant retrogradine kryptimi, geriau užbaiginėti pradėtuosius projektus ir darbus, o ne pradėti kažką naujo. Tai dienos, kai reikėtų rūpestingai elgtis su finansais, neskubėti imti kreditų, planuoti išlaidas, atsargiau važinėti, pasaugoti techniką.

Veneros tranzito Jaučio ženklu įtakoje, savaitės antros pusės dienos palankios remonto-statybos darbams. Šiomis dienomis lengviau galėtumėte rasti darbų pasiūlymų. Finansai gausės po truputį, įdėjus daugiau pastangų.

Penktadienis – tai diena, kada galimi netikėtumai. Gali būti sunkiau viską numatyti, planuoti ir prognozuoti. Prisiminkite, kad ne visada matome apšviestą visą kelią. Galime judėti į priekį net ir kai apšviesta tik nedidelė tolimo kelio atkarpa, nes po to mašinos žibintai apšviečia sekančią ir taip galime nuvažiuoti tūkstančius kilometrų.

Savaitgalį skirkite daugiau savo laiko sportui, aktyviai fizinei veiklai, pabūkite gamtoje. Tai dienos, palankios sveikatos stiprinimui, džiugiam bendravimui, šeimos susibūrimams.

Giedros nuotaikos ir sėkmės jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas