113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės Mėnulio tranzitu Avino ženklu, kuris išryškins mūsų reakcijas į situacijas, ragins sprendimus priiminėti išsyk. Šis metas palankus greitiems sprendimams, aktyviai fizinei veiklai, sportui.

Kovo 20 d. – pavasario lygiadienis – kartu su Veneros, viešinčios karališkajame Avino ženklo laipsnyje pozicija, tai ypatingas stiprių permainų laikas, tinkamas esminiams gyvenimo pokyčiams.

Kovo 21 d. Saulė įžengs į Avino Ženklą. Prasidės naujas intensyvus laikotarpis, palankus darbų ir naujų finansinių galimybių paieškai, spontaniškiems sumanymams.

Ketvirtadienis, Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų materialių klausimų sprendimui, gerbūvio kūrimui, naujų darbų paieškai.

O penktadienį gali tekti apginti savo nuomonę, pakovoti už tiesą. Būkite drąsūs ir ryžtingi. Gali tekti įveikti iškilusias kliūtis, trukdžius. O kelionei į darbą skirkite daugiau nei įprastai laiko. Jūsų ir aplinkinių planai gali kisti, galimi netikėti įvykiai tiek darbinėse, tiek ir asmeninėse situacijose.

Savaitgalį būtinas didesnis atsargumas buityje ir keliuose. Dienos šaunios, norintiems tvarkytis namus, aplinką, kurti jaukumą. Kuo daugiau meilės bei dėmesio skirkite artimiesiems, stiprinkite draugystės, meilės ryšius.

Įdomios bei sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas