Kas septynerius metus pereiname į kitą lygį, mums atsiveria naujos jausmų ribos, rašo esotericblog.ru. Jūsų dėmesiui – meilės tarpsnių pagal zodiaką aprašymai:

Avinas (iki 7 m.)

Pirmi mus aplankantys jausmai – po Avino ženklu. Tokia meilė įgauna įvairių formų. Vienas myli, galvodamas tik apie save, o kito jausmais naudojasi, kad sėkmingiau susitvarkytų savo gyvenimą. Kiti renkasi aukos kelią. Ir tik dalis žmonių geba mylėti šildančia meile, kuri kelia šviesius atsakomuosius jausmus.

Jautis (7–14 m.)

Vienintelis amžius, kai tauri meilė ir jausmingumas neatskiriami – Jaučio globoje. Šiuo laikotarpiu visų zodiako ženklų atstovai renkasi meilės objektą pagal jo ryškią išvaizdą, pagal patrauklumą. Brandesniame amžiuje Jaučio energija nukreipiama į darbą, į verslą, o partnerio grožis, seksualumas atsiduria antrame plane.

Dvyniai (14–21 m.)

Šio amžiaus žmonės pasineria į romantinių jausmų ir emocijų vandenyną. Priešingai nei Jaučio energija, Dvyniams svarbu ne grožis ir seksualumas, o sutampantys požiūriai, bendri interesai, charakteris. Žmogaus sieloje akimirksniu plyksteli aistra, dėl kurios dažnai anksti susituokiama. Jei santuoka ir išlieka, laiminga jos nepavadinsi.

Vėžys (21–28 m.)

Vėžiui globojant, sukuriamos pačios tvirčiausios santuokos. Meilė jau taip stipriai neaptemdo proto, kaip paauglystėje. Visų ženklų atstovai blaiviai, paskaičiuodami renkasi gyvenimo palydovą. Išlikęs jausmingumas, fantazija ir seksualumas suteiks galimybę ilgus metus žavėti ir šalia išlaikyti mylimą, žmogų.

Liūtas (28–35 m.)

Bėgant metams jausmai tampa brandesni, egoizmas mažėja, kaip ir meilės eksperimentų troškimas. Šio amžiaus Liūto globojama meilė susilieja su intuicija, prasideda romantiškas gyvenimo tarpsnis, galva sukasi nuo meilės ir aistros. Net užkietėję egoistai geba pademonstruoti nuoširdų rūpinimąsi, švelnumą, apiberti mylimą žmogų dovanomis ir netgi dainuoti po balkonu serenadas.

Mergelė (35–42 m.)

Mergelei globojant, atsiranda racionalesnis požiūris į šeimos kūrimą. Įgyta gyvenimiška patirtis suteikia galimybę suprasi, koks partneris reikalingas ir kokia turi būti santuoka. Visų zodiako ženklų atstovai jau pasirengę susilaukti vaikų, prisiimti atsakomybę ir saugoti šeimos židinį. Tokio amžiaus sukurtos santuokos bus patvariausios, jei bus grindžiamos pagarba partneriui arba atviru išskaičiavimu.

Svarstyklės (42–49 m.)

Veikiant Svarstyklėms, žmonės aktyviai ieško sau idealiai tinkančios antrosios pusės. Daugelis tokio amžiaus jau yra sukūrę šeimas. Drąsesni griauna sąjungas, kurios buvo sukurtos remiantis aistra, vieno iš partnerių meile ar šaltu skaičiavimu. Bet yra ir tokių, kurie nesiryžta traukyti pančiais tapusių šeimyninių ryšių.

Skorpionas (49–56 m.)

Tikra meilė Skorpiono ženkle ateina jau brandaus amžiaus. Sieloje vyksta vos juntami pokyčiai, kurie paverčia seksualinę energiją magine energija. Svarbu rasti žmogų, su kuriuo santykiuose būtų visiška harmonija, bet neperžengti ribos, už kurios šviesūs jausmai virsta viską griaunančiomis aistromis.

Šaulys (56 – 63 m.)

Po Šaulio ženklu meilė partneriui perkeliama visam pasauliui. Visų zodiako ženklų atstovai galės suprasti savo paskirtį žemėje per kūrybą, žemiškus darbus ir meilę vienam žmogui. Radę savo antrą pusę, jie atras joje visus žemiškus džiaugsmus, išmoks kitaip suvokti pasaulį, įveikiant savo ego.

Ožiaragis (63–70 m.)

Globojant Ožiaragiui, kiekvieno gyvenime atsiras vietos idealiai meilei, kuri primena motinos ir tėvo meilę savo vaikams. Visų zodiako ženklų atstovai saugos savo mylimą žmogų nuo problemų ir netinkamų poelgių, taps jam patikima atrama, o jei prireiks – pasiūlys petį išsiverkti. Misija bus džiaugsminga, nesunki.

Vandenis (70–77 m.)

Vandenis žada geriausią metą kurti tvirtus šeimyninius, meilės santykius. Tokio amžiaus žmogus jau subrendęs bendradarbiavimui, draugystei, o draugyste grįsta meilė – visada abipusė, nepajudinama. Partneriai keičiasi energija, gyvenimiška patirtimi ir gebėjimais, papildydami vienas kitą.

Žuvys (77–84 m.)

Žuvims globojant, įvyksta visiškas žemiškos ir dangiškos meilės susiliejimas, švelnių ir šildančių jausmų atsiradimas. Partneriai nesiekia vienas kito pakeisti, jie laimingi vien todėl, kad yra kartu. Džiaugsmas sklinda iš pačios širdies, kurios neapgausi.

Nuo 84 metų zodiako ratas skaičiuojamas iš naujo. Nuo 84 iki 91 m. – Avinas, paskui – Jautis ir t. t. Nepamirškite, kad kalbame apie bendrus bruožus, būdingus vienam ar kitam zodiako ženklui, globojančiam meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)