113
Kitas

Avinas

Šią savaitę gali išaiškėti ateities perspektyvos, galėsite aiškiau suprasti reiškinių priežastis, aplinkinių motyvus. O kai kurie galėsite įsitikinti, kokia teisinga Dalai Lamos mintis, kad „kartais tu negauni to, ko nori, nes tau nepaprastai pasisekė“.

Kai kada iš tiesų nepamąstome, kas seks po mūsų troškimų ir ar nebus taip, kad vieni troškimai kurs kitus ir mes jausimės kaip voverės rate, neištrūkdami iš nesibaigiančių norų rato.

Šiomis dienomis Saulei, Venerai ir Merkurijui keliaujant Žuvų ženklu, ryškiau nei bet kada galėsite suprasti, kas jūsų gyvenime tikra, o kas laikina, kokiam tikslui verta skirti savo laiką bei pastangas.

Pirmadienį, Mėnuliui viešint Vėžio ženkle, į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai, šeimos rūpesčiai, meilės ir švelnumo troškulys.

Antradienis – puiki diena materialių klausimų sprendimui, naujiems jūsų planams, geroms permainoms. Gebėdami kūrybingai žvelgti į gyvenimą rasite geriausias išeitis bei sprendimus.

Trečiadienį šaunu būtų rinktis tuos darbus, kurie stiprintų jūsų finansinę padėtį, o taip pat teikiančius vidinį pasitenkinimą bei savirealizacijos džiaugsmą.

Ketvirtadienį – pirmąją kovo dieną – gyvenimas iš jūsų gali pareikalauti stiprios ir aktyvios pozicijos. Artėjant Mėnulio pilnačiai galime viską matyti šiek tiek sutirštintomis spalvomis, tad ketvirtadienį ir penktadienį žvelkite į gyvenimą pozityviau, raskite šiltus žodžius jus mylintiems.

Savaitgalis šaunus bendravimui, svečiavimuisi, apsilankymui kultūriniuose renginiuose, nuotaikingoje, margaspalvėje Kaziuko mugėje.

Kūrybingos bei džiugios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas