Lietuvoje jis nebus matomas, tačiau jautresni žmonės gali pajausti jo poveikį. Šią dieną būkite jautrūs ir dėmesingi šalia esantiems, atsargesni kelyje, su ugnimi ir elektros prietaisais.

Laukdami užtemimo, užbaikite kažkada pradėtus ir atidėliotus darbus, kad po jo galėtumėte su nauja energija imtis naujos jums įdomios veiklos.

Užtemimo metu bus aktyvuota Vandenio–Liūto ašis. Į pirmą planą iškils asmenybės transformacijos, savirealizacijos ir gyvenimo pokyčių klausimai. Svarbu bus meilė ir pripažinimas, vaikų auklėjimo ir jų gabumų atskleidimo galimybės. Šis dalinis Saulės užtemimas gali suteikti progų permąstyti šias gyvenimo sritis, o po užtemimo, prasidėjus naujo ciklo pradžiai – paieškoti naujų galimybių ir sprendimų.

Dalinis Saulės užtemimas vyks Saulei viešint Vandenio 27-tame laipsnyje. Tai tinkamas metas atsisveikinimui su praeitimi.

Užtemimas kai kuriems gali būti stipriu impulsu, raginančiu imtis pribrendusių permainų ir ryžtingiau keisti savo gyvenimą. Jis taip pat gali suteikti progą iš naujo įvertinti tai, ką turime brangiausio – savo laiką.

Išvalykite savo širdį ir namus nuo skaudžių praeities prisiminimų, nuo liūdesį keliančių daiktų, primenančių nerealizuotas idėjas ar jus nuvylusius žmones. Ši diena tiktų skaudinusių santykių nutraukimui, atsisakymui to, kas jums trukdo judėti į priekį. Atlaisvinus erdvę ir širdį, į jūsų gyvenimą kartu su naujo ciklo pradžia galės ateiti naujos idėjos, jus suprantantys žmonės. Tai tinkamas metas susivokti, kaip norite toliau gyventi.

Atsisveikinimą su praeitimi pradėkite nuo atleidimo sau ir kitiems, nuo materialių ir moralinių skolų grąžinimo.

Palikite ir jums trukdančius įpročius bei nuostatas, atsisakykite pastovaus gręžiojimosi mintimis į praeitį, suteikite sau antrą galimybę.

Ir tada, nusimetę sunkią praeities naštą, laisvi ir kupini naujų idėjų galėsite imtis naujos ateities kūrimo. Kartais gyvenime pritemsta ne tik Saulė, bet ir mūsų viltys. Tačiau pasitikėdami Visata, savimi ir šalia esančiaisiais galime atsitiesti ir su naujomis jėgomis imtis kurti savo gyvenimą iš naujo.

Vasario 16-ąją, mūsų širdims brangią Lietuvos šimtmečio šventės dieną, prasidės ir naujo galingo ciklo pradžia: prasideda Geltonojo Šuns metai. Tad naujai pradžiai jums linkiu naujų šviesių vilčių ir galimybių bei drąsos gyvenimą keisti į gera.