Jei mylite gimusį po Avino ženklu

Leiskite jam pasijausti pačiu stipriausiu ir svarbiausiu. Svarbiausia jam bus jūsų dėmesys. Avino ženklo žmonės – ypač aktyvūs ir judrūs. Jie vertins išvykas ir keliones, nuotykius, sportą. Tad ir dovanos galėtų atspindėti jų pomėgius. Sportuojantiems vyrams tiktų su mėgstamu sportu susijusi dovana, moteris pradžiuginkite (jei turėtumėt tokią galimybę) jūsų surengta išvyka. Svarbiausia – leiskite joms pasijausti jūsų visatos saulute.

Jei mylite gimusį po Jaučio ženklu

Vyrai jautukai labai praktiški – jiems puikiai tiktų praktiškas daiktas, kurį galėtų panaudoti buityje. Meistraujantiems ar besirūpintiems savo automobiliu, paieškokite ką nors iš tokios srities. Moterims tiktų papuošalas, bilietai į kiną ar koncertą, ir būtinai puiki puokštė gėlių bei romantiška vakarienė.

Jei mylite gimusį po Dvynių ženklu

Kelionė ir dar kartą, kelionė. Dvynukai ir Dvyniukės mielai taip švęstų kartu, o kai kurie net ir su dar keliomis draugų poromis. Jie norėtų apsilankyti įdomiame vakarėlyje ar renginyje. Būkite su jais kartu ir, kadangi jie ypač myli ausimis, papasakokite, kokie jie jums brangūs ir svarbūs, nepakeičiami ir mylimi.

Jei mylite gimusį po Vėžio ženklu

Meilės dieną reiktų švęsti su jais kas dieną. Vėžiukai būtų sužavėti jūsų eilėmis, švelnumu ir apkabinimais. Moterims nedovanokite kosmetikos, nes galite neparinkti tinkamos, o dovana neturi būti praktiška. Ji turi būti romantiška. Tiktų papuošalas ar mėgstami kvepalai. Gėlės – kvapnios ir, žinoma, romantiškas vakaras. Vyrams galima dovanoti dovanas, susijusias su poilsiu ir laisvalaikio leidimu.

Jei mylite gimusį po Liūto ženklu

Šventė turi būti įspūdinga. Sveikinti galima radijo laidoje ar viešai matant kuo daugiau žmonių. Teks paišlaidauti, nes Liūtai iš jūsų dovanos spręs, ar jūs ją/jį branginate. Vertintų bilietus į trokštamą koncertą, vyrams tiktų prabangesnė smulkmena. Jei sugalvosite kalbėti apie savo jausmus, darykite tai įspūdingai ir būtinai turite sužibėti įspūdingame vakare.

Jei mylite gimusį po Mergelės ženklu

Mergelės labai jautrios jūsų dėmesiui. Parodykite joms tikrai daug dėmesio. Mergelės vyrai gali gauti praktišką, naudingą daiktą, ne tik brangius kvepalus. Juos galite pradžiuginti savo kūryba. Moterys Mergelės, jei neišrenkate ko iš ties jos norėtų, apsidžiaugtų galimybe pačios išsirinkti dovaną. Svarbu rasti daug švelnių dėkingumo ir susižavėjimo žodžių. Ir praleiskite tą dieną džiugiai, be didelių rūpesčių, surengiant jaukų vakarą.

Jei mylite gimusį po Svarstyklių ženklu

Svarstyklės iš prigimties mėgsta keliauti, tad suorganizuokite bendrą išvyką. Vyrams dovaną galite rinkti praktišką, ką jie galėtų panaudoti kasdieniniame gyvenime. Svarbu – nuoširdumas. Moterys – lengvai susižavinčios, tad pradžiuginti nebus sunku. Joms reikia jaustis saugiomis, tad jūsų pasitikėjimas ir iniciatyva bei geri patarimai organizuojant šią šventę labai praverstų. Galite dominuoti – jos tuo labai žavėsis.

Jei mylite gimusį po Skorpiono ženklu

Ruoškitės labai atsakingai. Jūsų žmogus, būdamas pats nelabai šnekus, tikėsis gilių jausmų proveržio. Tad tiek dovanai išrinkti, tiek netikėtai linksmai šventei suorganizuoti nepagailėkite jėgų. Moterims Skorpionams tiks įrėminta puiki jūsų bendra nuotrauka ir visa, kas bylotų apie jūsų jausmų gilumą ir patvarumą, vyrams – jūsų pačių originaliai papuošta dovana. Labai svarbūs meilės gilūs žodžiai, nes jie įkris į širdį ir galbūt taps ta gile, iš kurios augs ąžuolas.

Jei mylite gimusį po Šaulio ženklu

Švęskite tik ne namie. Netikėta kelionė būtų tai, ko labiausiai norėtų Šauliai. Ypač tiks tai, kas atspindi jų pomėgį. O moterys norės tokios dovanos, kuria galėtų nustebinti ir savo drauges. Šauliai impulsyvūs ir optimistiški, suprantantys jumorą, tad dovana gali būti linksma ir kelianti šypseną, ar net avantiūristinė: skrydis parasparniu, šuolis parašiutu ar pan.

Jei mylite gimusį po Ožiaragio ženklu

Jiems tiks dovana, atspindinti jų autoritetą, gali būti susijusi su sveikatos stiprinimu, ganėtinai praktiška. Svarbu parodyti, kaip jūs branginate ir vertinate jų nuomonę, tad neprošal atsargiai išklausti, ko konkrečiai norėtų, šventė turėtų būti solidi ir organizuojant būtina leisti pirmu smuiku groti Ožiaragiui.

Jei mylite gimusį po Vandenio ženklu

Be netikėtų staigmenų neišsiversite. Jokiu būdu nesirinkite dovanų kupono. Vandeniams būtinas gražus mini spektaklis su nuostabą keliančia staigmena. Tinka kelionės, renginiai ir netikėtos, labai įdomios dovanos. Pavyzdžiui, jūsų buvusios kelionės kartu nuotrauka, mylintiems gyvūnus - gyvūno nuotrauka ant pagalvėlės ar linksmas žaislas.

Jei mylite gimusį po Žuvų ženklu

Tiks kūrybinga dovana, svarbu, kad ji atspindėtų išrinktosios ar išrinktojo pomėgį. Gali būti knyga ar bilietai į mėgstamą koncertą, spektaklį ar filmą. Žuvytė įvertins jūsų dainą, eiles ar bet kokią kitą kūrybinę meilės išraišką. Jos atsilieps į švelnumą, šiltą žodį, jų supratimą ir atjautą.

Šaunios ir džiugios jums Meilės šventės!