Pagal gimimo datą galima nuspėti žmogaus likimą, tačiau tai jau kur kas glaudžiau susiję su skaičių mokslu – numerologija. Gimimo horoskopas skirtas konkrečios dienos, kai žmogus išvydo pasaulį, analizei, rašo esotericblog.ru.

1, 10, 19 arba 28 d.

Jūsų energetika stipri ir stabili, bet vis tik esate pernelyg nepajudinami. Tai reiškia, kad galite turėti sunkumų mokydamiesi, įsisavindami informaciją. Jums nėra lengva prisitaikyti prie didesnių pokyčių bet kurioje gyvenimo srityje. Esate patikimas sutuoktinis, geras draugas, partneris. Nors jūsų mąstymo ypatumai verčia žmones jus gerbti, vis tik kai kurie jūsų linkę vengti, tačiau tai nereiškia, kad vienų esate mylimi, o kitų – ne. Būsite savarankiški tol, kol rasite draugystei ar meilei tinkamą asmenį.

2, 11, 20 arba 29 d.

Jei jūsų gimimo data viena iš šių, vertėtų susimąstyti apie svarbiausius dalykus jūsų gyvenime. Tinkamo prioritetų išdėstymo problema jus persekioja nuo vaikystės, todėl tiesiog būtina į tai atkreipti dėmesį. Dažnai nenustygstate vietoje ir elgiatės vėjavaikiškai, tačiau pasižymite itin naudinga savybe – galite kelis dalykus daryti tuo pačiu metu. Silpnoji vieta – neapdairumas. Stipriosios jūsų savybės – lankstumas ir diplomatiškumas.

3, 12, 21 ir 30 d.

Šiomis dienomis gimusieji gali tapti didžiais muzikantais, rašytojais, aktoriais. Svarbu sau pasakyti, kad galite tai padaryti, gauti palaikymą iš žmonių, kurie jumis tiki. Už kiekvieno vieną iš šių dienų gimusio asmens nugaros stovi kitas žmogus. Be kito asmens pagalbos tikimybė pasiekti sėkmę pastebimai sumažėja. Esate pažeidžiami ir tuo pačiu galite būti panašūs į milžinišką laviną ar uraganą.

4, 13, 22 ir 31 d.

Jūsų likimas – tai šeima. Būkite greta tų, su kuriais jus sieja kraujo ryšys. Jums artimos analitikos, matematikos ir užsienio kalbų mokymosi sritys. Esate neaplenkiamas lyderis, psichologijos meistras ir tiesiog stipri asmenybė. Jūsų energetika ne visada stabili, bet ji turi tiek stipriųjų pusių, kad jokia silpnumo akimirka jos nenustelbs. Esminė jūsų paslaptis – pozityvus mąstymas.

5, 14 ir 23 d.

Jei gimėte vieną iš šių dienų, esate iš tiesų universalūs. Žinoma, turite dar šį tą, ko kiti neturi, - tai mokėjimas užjausti. Esate puikūs psichologai iš prigimties, todėl jums visai nebūtina krimsti specialių mokslų tam, kad pajėgtumėte suprasti pašnekovą. Galite tapti puikiu dėstytoju, tačiau specializuositės tikrai ne tiksliųjų mokslų srityse, nes su skaičiais jums gali kilti problemų.

6, 15 ir 24 d.

Esate lyderis, bet vis tik nerekomenduojama manyti, kad viskas seksis sklandžiai. Neapdairūs poelgiai jums būdingi labiau nei kitiems. Be to, kartais taip pasielgiate nė nesuvokdami, kodėl taip darote. Esate pedantiški ir atsakingai imatės svarbių užduočių sprendimo, bet jums trūksta vos šiek tiek jausmingumo, būtino normaliam bendravimui su didžiąja žmonių dauguma užtikrinti. Esate pernelyg uždari, nors kartais tiesiog būtinos visiškai priešingos savybės. Dar esate geras analitikas.

7, 16 ir 25 d.

Jus traukia nematomos pasaulio dalies – energetinės dedamosios – pažinimas. Daugelis patyrusių psichologų gimę vieną iš šių dienų. Pagal gimimo datos horoskopą tokie asmenys apibūdinami kaip itin dvasingi, turintys labai išlavintą vidinį pasaulį. Šie asmenys gali suprasti bet kurį žmogų ir pajėgūs išnarstyti bet kurią situaciją. Jūsų energetika stabili ir pakankamai stipri.

8, 17 ir 26 d.

Gimusieji vieną iš šių dienų pasižymi neįprasta ir netgi dvilype asmenybe. Viena vertus, dažnai sau keliate filosofinio pobūdžio klausimus, kita vertus, neretai esate linkę į save žvelgti kaip į vien tik materialiais dalykais besidominčią asmenybę.

9, 18 ir 27 d.

Turite stiprią intuiciją ir dėmesio vertą potencialą ją lavinti. Visą gyvenimą galimai keisite interesų, įsitikinimų bei gyvenimiškų taisyklių spektrą ir tai darysite kardinaliai. Esate vėjavaikiški ir dinamiški, todėl vienoje vietoje ilgam neliekate. Galite tapti puikiu keliautoju ar mokslininku. Esate eruditas ir galite pasigirti puikia atmintimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)