113
Kitas

Avinas

Pirmadienį svarbių klausimų geriau nespręsti, nes Saulė ir dar net trys planetos keliaus griaunamaisiais laipsniais: Saulė ir Venera – Ožiaragio, o Marsas ir Jupiteris – Skorpiono. Tai metas, kai galite sutikti pasipriešinimą geroms idėjoms, susidurti su negatyviu požiūriu į gyvenimą, apgaule ir nepagrįstomis finansinėmis pretenzijomis, galite būti įvykių ir aplinkinių veiksmų ir reakcijos nustebinti, susidurti su neteisybe. Tad būkite jautrūs artimiesiems, linkę padėti draugams.

Antradienį pirma dienos pusė taip pat nėra palanki, nes Saulė dar viešės griaunamajame laipsnyje, o ir Venera pirmoje dienos pusėje taip pat keliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu. Tad svarbesnius darbus atidėkite arba nukelkite į antrąją dienos pusę. Tai metas, kai geriau gilintis, rinkti žinias, pasaugoti gerus tarpusavio santykius.

Trečiadienis ir ketvirtadienis palankesni jūsų sprendimams, komandiruotėms ir išvykoms, aktyviai fizinei veiklai. Tai dienos, kai galite išreikšti savo dosnumą ir širdies kilnumą.

Penktadienis tiktų apmąstymams, naujų kelių paieškai, jis palankus žmonėms, pasiryžusiems pribrendusioms gyvenimo permainoms.

Šeštadienį ir sekmadienį užsiimkite veikla, gausinančia gyvenimo džiaugsmą, bendraukite su jus mylinčiais ir suprantančiais žmonėmis.

Sėkmės ir geros nuotaikos jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

Astrologė Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas