– Kuo 2018 metai skirsis nuo 2017-ųjų?

– Kiekvieni metai turi savitą skambesį, savo charizmą. 2018-ieji – ryškūs, stiprių energijų, konkrečių tikslų ir veiksmo metai. Jei 2017 m. ilgą laiką Jupiteriui viešint Svarstyklių ženkle buvome linkę lengviau tikėti pažadais, stengėmės ieškoti kompromisų, derinti nuomones, tai 2018 m. Jupiteris ilgą laiką viešės Skorpiono ženkle (jame jis jau nuo šių metų lapkričio).

Imsimės konkrečių veiksmų, esminių problemų sprendimo, dažniau norėsis aiškumo ir konkretumo, pažadų vykdymo. Tai metai, kai nevertėtų tikėtis, kad tą, ko trokštame, gyvenimas lengvai atneš mums ant lėkštutės. Pergales, dėdami pastangas, turėsime išsikovoti patys. Svarbiausia, kad galime tai padaryti.

– Tad kokių galime tikėtis kitų metų?

– 2018 metai pasižymės aiškumu ir konkretumu. Vertinsime tikruosius dalykus. Sieksime stabilumo ir kartu aiškiai matysime situacijas, aplinkybes, interesus. Ateinantys metai padės atsirinkti tikruosius draugus (ne veltui tai Šuns metai!), gyvenimo partnerius, svarbiausius tikslus ir būdus jiems pasiekti. Tai kartu ir pragmatiški metai, kai realiai vertinsime savo ir kitų galimybes, planuosime, ieškosime konkrečių kelių savo tikslams pasiekti.

Ateinančius metus sutinkame naujomis viltimis. Norėtųsi palinkėti, kad kiekvienam mūsų jie atneštų išsipildymo džiaugsmą, kad širdys būtų sklidinos meilės ir gerumo, kad galėtume gyventi be nerimo dėl rytdienos, kad mūsų darbas ir pastangos būtų įvertinti.

Tad sėkmės jums Naujaisiais!

Daugiau kitų metų prognozių visiems Zodiako ženklams rasite DELFI TV įraše.