113
Kitas

Avinas

Nuskambėjus paskutiniams gruodžio 31-osios laikrodžio dūžiams su padangę nušviečiančiais fejerverkais atkeliavę Naujieji atneš naujas viltis ir lūkesčius. Metai prasidės palankia sausio pirmąja, Saulei tebeviešint karališkajame Ožiaragio laipsnyje. Tad kurkime ateities planus, kartu svajokime ir įgyvendinkime savo svajones!

Saulei, Venerai, Plutonui ir Saturnui keliaujant Ožiaragio ženklu, sausio pirmoji savaitė palanki strateginiams jūsų planams, naujų tikslų išsikėlimui. Kiek sudėtingesnė antroji sausio savaitė, kai sudėtingesnių klausimų geriau nespręsti. Jiems tinkamas laikas – sausio antroji pusė, iki sausio 31 d. – pilno Mėnulio užtemimo.

Vasario 15 d. dalinis Saulės užtemimas. Tad šiomis dienomis svarbiausių darbų, esminių pokyčių neplanuokite.

Šių metų pirmi mėnesiai pareikalaus lankstumo reaguojant į besikeičiančias situacijas ir aplinkybes. Gebėdami kūrybingai žvelgti į gyvenimą, rasite geriausias išeitis ir sprendimus.

Saulei, Venerai ir Merkurijui keliaujant Žuvų ženklu, kovas bus puikus ieškantiems meninės išraiškos, kūrybinių sprendimų.

O Saulei ir Venerai pradėjus kelionę Avino ženklu, kovo pabaiga ir balandis palankūs ryžtingiems jūsų veiksmams.

Gegužė tiktų darbinių klausimų sprendimui. Šis mėnuo palankus norintiems pereiti į geriau apmokamą darbą.

O birželis ir liepa svarbūs tarpusavio santykių klausimams, tiktų pažintims, susitikimams, planuojantiems sužadėtuves, išskyrus liepos 13 dieną – kai vyks dalinis Saulės, ir liepos 27-28 dienas, kai vyks Mėnulio užtemimas.

Rugpjūtis – kontrastingas mėnuo. Rugpjūčio 11 d. – dalinis Saulės užtemimas, tad rugpjūčio vidurys pasižymės nuotaikų kaita, galimi susižavėjimai naujomis idėjomis, o kai kam ir nauju žmogumi. Vis tik jausmų stiprumu reikėtų įsitikinti, neskubėti.

Rugsėjis – palankus pasiryžusiems kurti ir stiprinti materialų pagrindą, siekiantiems įsitvirtinti karjeroje, ketinantiems užsiimti statybomis ir remonto darbais.

Spalis – savotiškas virsmo metas, kai, Uranui judant retrogradine kryptimi, vertėtų atsisakyti to, kas jums nebereikalinga, trukdo kelyje į sėkmę.

Lapkritį, Jupiteriui perėjus į Šaulio ženklą, prasidės ypatingai sėkmingas laikotarpis, kai lengviau galėsite pasiekti sėkmę darbuose, sumanymuose, o kai kas – ir tarpusavio santykiuose. Panaudokite paskutinių dviejų mėnesių žvaigždžių palankumą svarbiausiems sumanymams, svajonių įgyvendinimui.

Sėkmės jums 2018-aisiais!

113
Kitas

Avinas