Zodiako ženklas turi daug įtakos charakteriui, vidinei energijai ir tarpusavio santykiams. Įsimylėję vienas kitą, žmonės pradeda kurti bendrus gyvenimo planus. Tačiau dėl partnerių nesuderinamumo ir charakterių skirtumų dviejų žmonių meilei ne visada būna lemta žydėti. Suderinamumo horoskopas padės sužinoti, ar jūsų santykiai turi ateitį.

Svetainės dailyhoro.ru astrologai sudarė sąrašą porų, kurioms vargu ar pavyks išsaugoti darnius santykius dėl pernelyg skirtingų Zodiako ženklų bruožų.

Zodiako ženklų poros, kurios pristatomos šiame straipsnyje, laikomos itin nesuderinamomis, tačiau tai nereiškia, kad santykiai tarp jų neįmanomi.

Avinas ir Liūtas

Stiprus ir vadovauti mėgstantis Liūtas, paklūstantis Saulės įtakai, negali būti tinkama pora ekscentriškajam Avinui, kurį valdo Marsas. Šių ženklų atstovai – ryškios asmenybės, kurios, sudarydamos porą, gali viena kitą slopinti. Kiekvienam iš jų būdinga siekti tikslo ir lyderiauti.

Šiuos žmones vienija ugnies stichija ir tvirtas charakteris, kuris kliudo bandymams darniai sugyventi ir pagimdo nuolatinius konfliktus. Vienas kitą įsimylėję šių ženklų atstovai retai būna suderinami ir vargu ar sugebės šeimoje išsaugoti pusiausvyrą bei harmoniją.

Skorpionas ir Vėžys

Deja, Vėžio ir Skorpiono poros laukia sudėtinga bendra ateitis. Plutono valdomi Skorpionai yra paslaptingi žmonės ir sudaro nekaltos asmenybės įspūdį.

Mėnulio valdomi Vėžiai būna ramūs ir niekur neskuba. Jie nepasižymi atkaklumu, kurio reikia bendraujant su Skorpionu. Dėl šios priežasties po kurio laiko šių ženklų atstovams pasidarys nuobodu ir jų jausmai išblės.

Ožiaragis ir Žuvys

Ožiaragio ir Žuvų sąjunga yra įmanoma, bet vargu ar jų draugystė baigsis santuoka. Paslaptingoms ir jausmingoms Žuvims bus sunku gyventi su stipriais ir charizmatiškais Ožiaragiais. Saturno įtaka išryškina pačias stipriausias Ožiaragių savybes – ištvermę, kantrumą ir atkaklumą.

Neptūno įtaka Žuvims reiškiasi jausmingumu, atsargumu ir pernelyg dideliu polinkiu svajoti. Žuvų nepraktiškumas smarkiai erzins Ožiaragius, kurie būna realistai ir rimtai žiūri į visus reikalus.
Šių ženklų atstovai gali būti geri draugai, papildydami vienas kitą teigiamais bruožais. Tačiau jų bendrabūvis nebus vaisingas.

Šaulys ir Vandenis

Skirtingai nei kitiems zodiako ženklams, Vandeniams būna sunku rasti sau porą. Šio ženklo atstovus nuolat kankina nuotaikų kaita, jie nepasižymi puikiais bendravimo gebėjimais. Šiam ženklui įtaką daro iš karto dvi planetos – Saturnas ir Uranas. Saturno įtaka pažadina Vandeniams laisvės troškimą ir kartais gali sukelti melancholiškas nuotaikas. Uranas šio ženklo atstovams suteikia energijos ir užsispyrimo.

Šaulius valdo Jupiteris, o tai reiškia, kad tokie žmonės nuolat siekia dėmesio, jie mėgsta bendrauti ir nebijo būti nuoširdūs. Vandenis nesugebės suteikti Šauliui reikiamo dėmesio, o Šaulys, savo ruožtu, iš Vandenio jus šaltį ir abejingumą.

Po kurio laiko Vandenis panorės atsiduoti laisvės jausmui, o Šaulys iš mylimo žmogaus trokš dėmesio, taigi veikiausiai abu šių ženklų atstovai patrauks ieškoti tinkamesnio gyvenimo palydovo.

Šaulys ir Liūtas

Energingiems, gyvenimu besidžiaugiantiems ir charizmatiškiems Šauliams sudėtinga sukurti tvirtą sąjungą su Liūtais, kuriems būdinga neįtikėtina vidinė jėga ir atkaklumas.

Tokių žmonių santykiai nebus ilgalaikiai ir romantiški. Iš pradžių juos sies aistra, bet bėgant laikui, abu partneriai panorės rimtų santykių. Tačiau švelnių ir romantiškų jausmų vienas kitam jie taip ir nesugebės pajusti.

Jupiteris yra apdovanojęs Šaulius noru bendrauti ir užimti vadovaujančią poziciją. Liūtai taip pat siekia būti lyderiais ne tik gyvenime, bet ir šeimoje. Jiems, kaip ir Šauliams, būtinas nuolatinis dėmesys ir paskatinimai. Nuolatinė konkurencija ir abipusis spaudimas gali paskatinti tokią porą išsiskirti.

Dvyniai ir Jautis

Ryškūs ir gyvenimo džiaugsmo kupini Dvyniai dažniausiai būna kūrybingos asmenybės. Jiems būdingas troškimas pažinti kažką nauja ir papildyti savo gyvenimą įsimintinais momentais. Tačiau Jaučiams yra svarbus pastovumas ir namų jaukumas. Šį ženklą valdo Venera, todėl jam būdingas jausmingumas ir troškimas rasti mylimą žmogų, su kuriuo būtų galima kurti šeimą.

Dvynius valdo Merkurijus, jie mėgsta eksperimentuoti. Jiems nepatinka sėdėti vienoje vietoje, o tai visiškai nepatiks Jaučiams, kurie būna namisėdos. Ilgainiui tokiems žmonėms pasidarys nuobodu. Dvyniams trūks aštrių pojūčių, o Jaučiai nenorės palikti savo namų židinio.

Perskaitę šį horoskopą, galėsite padaryti išvadą, ar jūsų santykiai turi ateitį, taip pat daugiau sužinoti apie savo partnerio charakterį ir individualius bruožus. Jeigu šiame sąraše pamatėte savo porą, neverta iš karto nutraukti santykius su savo partneriu: galbūt jūsų meilė tokia stipri, kad jūsų skirtumai tik suteikia santykiams pikantiškumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)