Atsipalaiduoti ir visą atsakomybę perkelti ant šio gyvūno pečių negalima. Sėkmė naujaisiais metais lydės tik tuos, kurie dės pastangas, kad jie būtų sėkmingi, rašo ladylife.dub.

Kaip Geltonojo Šuns metais elgtis kiekvienam ženklui?

Šuns metais gimę žmonės naujaisiais metais galės pasiekti maksimumą ir įgyvendinti savo drąsiausias idėjas, jei tik išmoks klausyti artimų žmonių patarimų ir savo nuojautos.

• Žiurkės metais gimę žmonės taip pat galės imtis naujų projektų, netgi pačių rizikingiausių, tačiau jie privalės atsižvelgti į ankstesnes klaidas ir problemas. Mažiau kalbų, daugiau darbų – toks devizas gelbės Žiurkes 2018 metais.

• Jaučiai turės skirti dėmesio savo artimiesiems. Naujaisiais metais jiems reikės jų paramos. Kad užsitikrintų pasitikėjimo atmosferą ateičiai, Jaučio metų atstovai 2018 metus turėtų sutikti artimųjų ir giminaičių rate.

• Tigro metų atstovams 2018-ieji bus palankūs kurti šeimą ir susilaukti vaikų. Tačiau Tigrams taip pat reikės pasistengti ir išmokti suprasti artimuosius, peršančius savo supratimą apie gyvenimą.

•Katinams pavyks išspręsti savo finansines problemas, jeigu jie ieškos būdų, kaip uždirbtni, o ne kaip sutaupyti.

• Drakonams ateinantys metai padovanos galimybę sustiprinti savo sveikatą, jeigu jie liausis ieškoję stebuklingos piliulės ir pradės gyventi sveikai, atsisakydami žalingų įpročių.

• Gyvatėms ateinantys metai bus sėkmingi visose gyvenimo sferose. Tačiau už tai Geltonasis Šuo pareikalaus būti darbštesniems ir neperkelti savo įsipareigojimų ant svetimų pečių.

• Žmonėms, gimusiems Arklio metais, kitąmet atsivers daugiau galimybių saviraiškai ir kūrybai. Tačiau jiems teks gerokai paplušėti ir įgyti naujų žinių bei įgūdžių.

• Avies metais gimusiems žmonėms Geltonasis Šuo atneš laimę. Ji bus susijusi su dvasiniais pasiekimais ir atradimais bendraujant su žmonėmis, ypač artimiausiais giminaičiais.

• Jei esate gimę Beždžionės metais, tai artimiausi 12 mėnesių jums ruošia puikų siurprizą – galimybę pakilti karjeros laiptais. Kad taip įvyktų, pasistenkite šilčiau bendrauti su žmonėmis ir atsiliepti į jų prašymus padėti.

• Gaidžio metų atstovams Rytų horoskopas ir Geltonasis Šuo žada rimtą postūmį santykiuose su priešinga lytimi. Jei išmoksite suvaldyti savo norą baksnoti į svetimas klaidas, tai naujas jausmų ir švelnumo protrūkis iš antrosios pusės jums bus garantuotas.

• Šernams naujieji 2018 metai leis gerokai pagerinti savo materialinę padėtį. Tačiau jiems teks pasitelkti jau turimas santaupas ir investuoti jas į projektus be pralaimėjimo.

Taigi matome, kad visų ženklų atstovai Geltonojo Šuns metais turi galimybę sulaukti kažko gera, jei tik įdės šiek tiek pastangų. Svarbiausia neužmiršti, kad norint sulaukti kažko gera, reikia kažką gera atlikti ir pačiam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)