Laikas sužinoti, kaip savarankiškai sužinoti žvaigždžių mums numatytus nustatymus, kad tinkamai suplanuotume kiekvienus gyvenimo metus.

Metų vibracijos fiksuojamos skaičiais. Jei pageidaujate rasti jūsų likimui įtaką darančius skaičius, turėsite atlikti kelis veiksmus.

Nustatykite asmeninį jūsų metų kodą. Sudėkite savo gimimo mėnesio ir dienos skaičius su einamųjų metų skaičiumi. Šią sumą paverskite pirminiu skaičiumi. Pavyzdžiui, jei gimėte balandžio 1 d., 2014 m. vibracijas būtumėte skaičiavę štai tokiu principu: 1+0+4+2+0+1+4=12; 1+2=3.

Nustatykite savo amžiaus kodą. Dauguma žmonių kasmet turi du amžiaus variantus (jei tik negimėte sausio 1 d.). Jų suma ir atspindės metų amžiaus vibraciją. Pavyzdžiui, jei gimėte 1980 m. balandžio 1 d., 2014 m. jums buvo 34-eri, o iki balandžio 1 d. jums buvo 33-eji.

Sudėdami du šiuos amžius (34+33=67) ir pavertę šias sumas pirminiu skaičiumi (6+7=13; 1+3=4) sužinome, kad 12 mėnesių kodas buvo keturi.

Taigi išsiaiškinome, kad 2014 m. žmogus, gimęs 1980 m. balandžio 1 d., jautė trejeto vibracijas. Dar tas pats žmogus pateko į amžiaus kodo – ketverto vibracijų – veikimo lauką.

Ką tai sako? Labiausiai asmeninių metų trejeto įtaka pasireiškia kūrybos srityje. Amžiaus kodas ketvertas liudija, kad sėkmė šioje srityje bus pasiekta, jei darbuositės negailėdami pastangų. Tinkamai elgdamiesi šiais metais sugebėsite padėti pagrindą ateities sėkmei užtikrinti. Dabar turėdami šį raktą jokiais būdais nepraleiskite galimybės, kurią siūlo kiekvieni metai.

4 svarbiausi metai

4 iš 9 gyvenimo ciklo metų patariama skirti itin daug dėmesio. Jų skaičių kodai – 1, 5, 7 ir 9. Asmeninės vibracijos žinojimas kiekvienu iš nurodytų periodų padės jums juos nugyventi gaunant maksimalios naudos, kreipiant savo energiją tinkama linkme ir į kitus metus žengiant su nugalėtojo karūna.

Nepraleiskite vieneto metų, nes būtent šis periodas idealiai tinkamas naujiems darbams ar naujam vystymosi etapui. Jei nepritrūksite dėmesingumo, sugebėsite pajausti vieneto energiją ir nepraleisite tos akimirkos, kai likimas jums duos ženklą startuoti. Vieneto metų vibracijos palankios ryžtingiems ir drąsiems žmonėms. Laukti pokyčių ramiai sudėjus rankas visus 12 šio periodo mėnesių kategoriškai nerekomenduojama.

Ne ką mažiau svarbūs penketo metai. Asmeniniais penketo metais žmogui būtinos permainos, nepriklausomai nuo to, kokia tai bus sritis. Labai tikėtina, kad likimo būsite atvesti į kryžkelę ir būtent dabar jums teks spręsti, kurį kelią rinktis. Nuo to, ar jūsų pasirinkimas bus tinkamas, priklausys, ar sėkmingi bus ateinantys ketveri 9 metų ciklo metai.

Svarbūs ir septyneto metai. Didelę šio periodo dalį būtina skirti savianalizei, jums svarbių gyvenimo aspektų naujam įvertinimui. Šie metai iš jūsų pareikalaus atsiribojimo nuo supančio pasaulio, susidursite su būtinybe pabūti su savimi pačiu. Idealu šiuo periodu kuo dažniau būti gamtoje, ypač tinkamos vietos – tai kalnai ir vandens telkiniai.

Devyneto metų energija prislopinta, rami. Tai neturėtų stebinti, nes tai yra gyvenimo etapo užbaigimo periodas. 9 metais nevertėtų imtis naujų darbų, nes šis startas sutaptų su energijos atoslūgiu. Kita vertus, šie metai tinkami santuokai sudaryti ar romanui pradėti, jei ilgą laiką to laukėte. Tokiu atveju nauja pradžia – tai iš esmės ilgo įvykių ciklo pabaiga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)