Žalia puri kalėdinė eglutė, papuošta žaisliukais ir blizgiomis girliandomis, gyva ar dirbtinė – nesvarbu. Iš tikrųjų yra reikšminga, kuri jūsų namų vieta jai yra tinkamiausia. Panašu, kad fengšui skiria šiam klausimui tikrai labai daug dėmesio. Specialistų manymu, kaip rašo ladylife.club, tinkamoje vietoje įkurdinta eglutė gali ne tik suteikti šventinio džiaugsmo, bet ir ateinančias metais į jūsų gyvenimą privilioti papildomos sėkmės pageidaujamoje srityje.

Norintiems rasti ar sustiprinti meilę

Šiuo atveju eglutei tinkamiausia rytinė jūsų būsto dalis. Jei norite rasti tikrą meilę, remiantis fengšui principais, kalėdinę eglę puošti derėtų žėrinčiais kristalais, šilkinėmis juostomis, širdelėmis ar poriniais simboliais (du balionėliai, du kankorėžiai ar vienas šalia kito pakabinti žaisliukai). Dar geriau jei poriniai simboliai tarpusavyje bus surišti virvutėmis ar tvirtinimo elementais. Eglutės puošmenų spalva – raudona ar rožinė, viršūnėlė – masyvi.

Norintiems daugiau pinigų

Tinkamiausia vieta eglutei – pietryčiai. Puošmenas rinkitės auksinių ar sidabrinių atspalvių. Paprastesnis variantas – naudoti šokoladines monetas blizgiais popierėliais (tokių prieš šventės rasite be didesnių sunkumų). Kupiūras galima paversti drugeliais arba jomis apvynioti eglutės šakas. Toks pinigų medis neabejotinai jums garantuos finansinę sėkmę.

Norintiems rasti naujų draugų ir pritraukti žinomumą

Eglutei vietos skirkite pietinėje namų dalyje. Didžiausio efekto galėsite tikėtis, jei kiekvieno draugo paprašysite jūsų eglutę papuošti iš namų atsineštu žaisliuku. Jei trokštate naujų pažinčių, ant eglutės kabinkite daiktus, įkūnijančius naujas pažintis. Pavyzdžiui, galima pakabinti brangų rašiklį ateities globėjui, monetą – potencialiam rėmėjui, porą kaklaraiščio segtukų, jei norite megzti draugystę su vyrais. Kitaip tariant, ant eglutės kabinkite daiktą, kurį, jūsų manymu, galėtų turėti ateities draugas.

Norintiems susilaukti vaikų

Vaikai – vakarinė būsto dalis. Eglutę puoškite įvairiais žaisliukais, gardumynais. Jei namuose jau yra vaikų, būtinai kartu su jais pagaminkite paprastų žaisliukų iš kankorėžių ar spalvoto popieriaus. Leiskite mažyliams pagamintus žaisliukus ant eglutės pakabinti patiems. Tiesa, girliandos niekam nepatikėkite, juk vis tik svarbiausius sprendimus turi priimti būsimieji tėvai. Jei norite pastoti, kuo aukščiau ant eglutės kabinkite angeliukus ar Dievo Motinos atvaizdą su kūdikiu.

Norintiems sėkmės karjeroje

Karjeros reikalus pagerins šiaurinėje būsto dalyje įkurdinta eglė. Atkreipkite dėmesį, kad karjera ir finansinė gerovė – tai skirtingi dalykai. Finansai gali būti susiję su palikimu, o karjera – tai kilimas karjeros laiptais. Puošti eglutę rekomenduojama stiliumi, kuris atspindėtų darbą, kuriame planuojate sulaukti teigiamų pokyčių. Kitaip tariant, rinkitės ryškų ir ekspresyvų variantą, jei darbas susijęs su kūryba, o jei darbinė veikla rimta, labiau tiks griežtas variantas.

Norintiems kelionių

Kelionių mėgėjai turėtų eglutei skirti šiaurės vakarų kampą. Puošti šventinį medelį derėtų atitinkamai. Jei planuojate keliauti, ant eglutės kabinkite kelionių simbolius. Jei, pavyzdžiui, svajojate nuvykti į Egiptą, kabinkite piramidės figūrėlę. Tiks bilietai, nuotraukos vietų, kurias norėtumėte aplankyti, ir bet kokie kitokie su kelionėmis susiję daiktai.

Deja, kartais dėl namų interjero ypatumų eglutės pastatyti į tinkamą vietą nepavyksta. Tokiu atveju iš kelių vešlių šakų suformuokite naujametinę puokštę ar vainiką. Puokštei skirtą vazą statykite ar vainiką kabinkite ant sienos tinkamoje vietoje, papuošę tinkamais simboliais. Toks sprendimas taip pat garantuos palankų rezultatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)