Tvirčiausia laikoma sąjunga, sudaryta tarp tos pačios kraujo grupės asmenų. Būtent tokiose porose gimsta sveikiausi palikuoniai, nes pati gamta laimina tokius aljansus.

Be to, mokslininkai kelia hipotezę apie tam tikrą tos pačios kraujo grupės vyrų ir moterų kvapų panašumą. Šis kvapas priešingos lyties atstovų vertinamas kaip giminingas, rašo shape.ru. Kuo artimesni kraujo grupės skaičiai, tuo didesnė tikimybė ilgus metus džiaugtis stabilia partneryste. Taigi laikas sužinoti, koks gi yra seksualinis kraujo grupių atstovų suderinamumas.

O (I) grupė

Vyrai

Elgiasi kaip medžiotojai, jaučia pasitenkinimą vykdydami persekiojimą. Viliojimo meno srityje jiems lygių tiesiog nėra, tačiau jie gali būti lengvai užsiliepsnojantys ir nešvelnūs. Vis tik tais atvejais, kai šios kraujo grupės atstovams pavyksta suvaldyti savo emocijas, agresyvus elgesys paverčiamas seksualine išraiška.

Moterys

Pasižymi išskirtiniu seksualiniu patrauklumu. Gerbia jėgą ir iš partnerio tikisi ryžtingų veiksmų. Iš prigimties šioms moterims būdingas savininkiškumo jausmas. Megzdamos santykius jos būna išrankios ir atsargios. Seksas šios kraujo grupės atstovėms – tai vienas geriausių būdų įveikti stresą.

A (II) grupė

Vyrai

Šie vyrai nemėgsta pirmi rodyti iniciatyvą. Šios grupės atstovai jaučia poreikį gauti įrodymų, patvirtinančių, kad jie yra mylimi. Kitokiu atveju būna linkę megzti romanus. Teikia pirmenybę seksui rytais.

Moterys

Nepatiklios ir kuklios, jų seksualumas skleidžiasi palaipsniui, o pikas pasiekiamas tik tais atvejais, kai palaikomi tvirti santykiai su vienu partneriu. Šios kraujo grupės atstovės linkusios į erotines fantazijas, kurių niekada praktiškai neįgyvendina. Dėl joms būdingo jausmingumo vyrams tenka apsišarvuoti kantrybe ir galantiškumu. Dėl problemų su kraujotaka orgazmui pasiekti prireikia daugiau laiko ir papildomos stimuliacijos.

B (III) grupė

Vyrai

Nepratę palaikyti ilgalaikius santykius, o dėl nepastovaus testosterono lygio kraujyje partnerę tai beveik dusina savo glėbyje, tai staiga bet kokius ryšius nutraukia. Brandžiame amžiuje šios kraujo grupės atstovai ištvėrę hormonų audras sukuria stabilias šeimas.

Moterys

Nors jos linkusios dažnai keisti partnerius, vis dėlto po ekstremalių eksperimentų seka santuokos ir ramaus gyvenimo fazė. Tiesa, ir santuokoje šios moterys išlieka reiklios sekso kiekybei ir kokybei. Šios kraujo grupės atstovės gali pamesti galvą dėl aistros, tačiau kažin ar bus linkusios ieškoti nuotykių už santuokos ribų.

AB (IV) grupė

Vyrai

Nepailstantys sekso gerbėjai, kuriems nebūdingi gilūs jausmai ir įsipareigojimai. Šie vyrai nejaučia nuolatinio ryšio poreikio, nes yra individualistai. Šios kraujo grupės atstovas labai gerai jaučia, ko nori jo glėbyje atsidūrusi moteris. Lytinių hormonų lygis išlieka aukštumoje iki pat gilios senatvės.

Moterys

Griežtos ir neprieinamos jos jaučia poreikį būti užkariautos. Seksualinį gyvenimą šios moterys pradeda vėliau nei jų vienmetės kitų kraujo grupių atstovės. Vis tik pasiryžusios intymiems santykiams jos iš partnerio reikalauja labai daug dėmesio ir rūpinimosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)