Kiekvieni kvepalai, kaip ir kiekviena moteris, pasižymi savitu charakteriu. Laikas sužinoti, kokie kvepalai jums tinkamiausi pagal horoskopą, rašo „Ladylife club“.

Avinas

Aromatų natos: rožės, ambra, sandalas, jazminai, aguonos, pačiuliai, pušys, pelargonijos, citrinos, muskas, ladanas, rozmarinas, vanilė, koriandras, našlaitės, kadagiai, šalavijai.

Kvepalų pavyzdžiai: „She Wood Velvet Forest Wood“ iš „DSquared2“, „Ambar“ iš „J. Del Pozo“, „De Lune“ iš „Cartier“, „Very Irresistible“ iš „Givenchy“, „Estee“ iš „Estee Lauder“.

Jautis

Aromatų natos: muskusas, levandos, lotosas, bergamotė, rožės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Rouge Royal“ iš „Marina“, „Aigner Starlight“ iš „Aigner Etienne“, „Magic Woman“ iš „Bruno Banani“, „Serge Lutens“ iš „Ambre Sultan“, „Essence Musc Collection Intense“ iš „Narciso Rodriguez“, „The One“ iš „Dolce & Gabbana“.

Dvyniai

Aromatų natos: sandalas, rožės, kedrai, našlaitės, pušys, muskusas, žemuogės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Eau D’Amouage“ iš „Amouage“, „Acqua Di Primavera“ iš „Blumarine Bellissima“, „Carla Fracci“ iš „Giselle“, „LuLu Castagnette“ iš „LuLu Castagnette“, „Pour Elle“ iš „Mauboussin“, „212 Vip“ iš „Carolina Herrera“.

Vėžys

Aromatų natos: jazminai, sandalas, aguonos, rožės, ambra, muskusas.

Kvepalų pavyzdžiai: „L’Eau D’Issey“ iš „Issey Miyake“, „Kilian Surrender“ iš „Love And Tears“, „Idylle Eau De Toilette“ iš „Guerlain“, „Girl“ iš „Gian Marco Venturi“, „L’eau par Kenzo“ iš „Kenzo“.

Liūtas

Aromatų natos: rožės, ambra, pačiuliai, jazminai, kokosai.

Kvepalų pavyzdžiai: „Or Noir“ iš „Baldinini“, „Passenger Cruise Pour Femme“ iš „Dupont“, „Essence Musc Collection Intense“ iš „Narciso Rodriguez“, „Diamonds“ iš „Emporio Armani“, „Belle D’Opium“ iš „Yves Saint Laurent“.

Mergelė

Aromatų natos: muskusas, mira, rožės, žemuogės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Hypnose“ iš „Lancome“, „Woman“ iš „Amouage Dia“, „Love By Kilian“, „Don’t Be Shy“, „Poison Hypnotic Eau Sensuelle“ iš „Christian Dior“, „Fluo“ iš „Masaki Matsushima“, „Dynastie Mademoiselle“ iš „Marina de Bourbon“.

Svarstyklės

Aromatų natos: rožės, levandos, sandalas, jazminai, pušys.

Kvepalų pavyzdžiai: „Amor Amor“ iš „Cacharel“, „Noa“ iš „Cacharel“, „Idylle Guerlain“, „Euphoria“ iš „Calvin Klein“, „Be Delicious“ iš „Donna Karan“, „Deep Night“ iš „Ghost“, „Parisienne“ iš „Yves Saint Laurent“.

Skorpionas

Aromatų natos: levandos, rožės, mairūnai, pačiuliai, muskusas, ambra, jazminai, našlaitės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Chanel №5“, „Queen Roses“ iš „Montale Aoud“, „Estee“ iš „Estee Lauder“, „Lolita Lempicka“, „Belle D’Opium“ iš „Yves Saint Laurent“.

Šaulys

Aromatų natos: levandos, rožės, muskusas, pačiuliai, ambra, jazminai, našlaitės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Femme“ iš „Hugo Boss“, „Duo Women“ iš „Azzaro“, „Very Irresistible L’Intense“ iš „Givenchy“, „Omnia Crystalline“ iš „Bvlgari“, „Angel“ iš „Thierry Mugler“, „Bright Crystal“ iš „Versace“, „Champs-Elysees“ iš „Guerlain“.

Ožiaragis

Aromatų natos: sandalas, rožės, lotosas, jazminai, ambra, pušys.

Kvepalų pavyzdžiai: „Idole D’Armani“, „Vanitas“ iš „Versace“, „Eau De LYS“ iš „Princesse Marina De Bourbon“, „Touch“ iš „Tous“, „In Red“ iš „Armand Basi“, „Belle D’Opium“ iš „Yves Saint Laurent“.

Vandenis

Aromatų natos: citrinos, pačiuliai, ambra, žemuogės, sandalas, lotosas, rožės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Joy Of Pink Women“ iš „Lacoste“, „Ricci Ricci“ iš „Nina Ricci“, „Lolita Lempicka“, „Miracle“ iš „Lancome“, „Ardenbeauty“, „VV Platinum“ iš „Roberto Verino“.

Žuvys

Aromatų natos: kedrai, lotosas, levandos, našlaitės, sandalas, rožės.

Kvepalų pavyzdžiai: „Sensual Red“ iš „Armand Basi“, „Be Delicious“ iš „Donna Karan“, „Fleur de Cristal“ iš „Lalique“, „John Richmond“, „New“ iš „Chloe“, „Forbidden Affair“ iš „Anna Sui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)