113
Kitas

Avinas

Tad šią savaitę atsakingai prisiimkite naujus įsipareigojimus ir neskubėkite duoti pažadus, tvirtai neįsitikinę, kad galėsite juos įvykdyti. O kai kam ištarti žodžiai gali būti tiltas į ateitį.

Savaitė prasidės Merkurijaus ir Saturno susijungimu Šaulio ženkle. Kai kurie turėsite progos įsitikinti, ar patikimi jūsų verslo partneriai, ar galite pasikliauti kolega darbe ir ar perskaitytos žinios atitinka tiesą.

Saulei keliaujant Šaulio ženklu, stiprės mūsų optimizmas, kaip ir geresnio gyvenimo viltys. Vis tik, kad tos viltys pasiteisintų, reikės įdėti nemažai pastangų. Kai kam padėti galės rasti bendraminčiai, kuriuos vienys ta pati perspektyvi idėja.

Savaitės vidurys palankus materialios gerovės kūrimui, nekilnojamo turto operacijoms, stambesniems pirkiniams. Tai kūrybingas laikas, kai nestokosite gerų idėjų, seksis siekiantiems ženklių rezultatų moksle.

Ketvirtadienis tiktų tiems darbams, kuriuos galite atlikti tartum vienu įkvėpimu, kuriuos dirbdami patiriate gyvenimo džiaugsmą.

Penktadienį galėtume pavadinti pareigos diena, kai neatidėliojant reikėtų įvykdyti prisiimtus įsipareigojimus, siekiant konkrečių rezultatų, atsakingai įvertinti situacijas. Spręsti reikės greitai, neatidėliojant darbų. Palanku gerinti buitines sąlygas.

Savaitgalis tiktų išvykoms ir kelionėms, palankus pažintims ir susitikimams, turiningam šeimos laisvalaikiui.

Šaunių patyrimų, daug džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas