113
Kitas

Avinas

Svarbu tai priimti kaip įvairiapusį ir įvairiaskonį gyvenimą, atrandant jame kiekvieną dieną, kiekvieną akimirką, kuo galėtume pasidžiaugti, o ką galėtume padaryti dar geriau.

Savaitės pradžia prasidėjusios Mėnulio jaunaties įtakoje – puikus metas naujų darbų pradžiai. Tai gerų permainų laikas, kai parodę atkaklumą ir ryžtą galite pasiekti šaunių rezultatų.

Lapkričio 21–22 dienomis Venera keliaus griaunamuoju laipsniu, tad šiomis dienomis finansinių klausimų geriau nespręsti, susilaikykite nuo neplanuotų išlaidų, būkite atsargesni keliuose ir buityje.

Savaitės antra pusė palanki siekiantiems žinių, norintiems patobulėti profesinėje srityje, ieškantiems dvasinių įžvalgų.

Ketvirtadienį ir penktadienį spręskite greitai, neatidėliodami darbų. Galite ženkliai pagerinti buitį, pasiekti šaunių stiliaus atnaujinimo rezultatų.

Savaitgalis palankus asmeniniam tobulėjimui, saviraiškai, svečių priėmimui. Pradžiuginkite vaikus savo dėmesiu, linksmomis išdaigomis ir žaidimais, tegu tai būna džiugios ir įsimintinos jūsų dienos!

Daug šaunių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas