Turime nuojautą, kad daug kas jums bus pažįstama, rašo svetainė womenshealthmag.com.

Taip pat pažiūrėsime, ką žvaigždės sako apie to paties ženklo vyrų meilės problemas.

Avinas

Avinas yra pats nekantriausias Zodiako ženklas, taigi jums gali būti sunku bendrauti su žmogumi, kuris yra jautrus ir atsargiai leidžiasi į naujus santykius. Išmokite būti kantri ir kartais leiskite savo partneriui imtis iniciatyvos. Nuolat sau priminkite, kad meilei nebūna galutinio termino.

Jei jūsų vaikinas Avinas: didžiausia jo problema veikiausiai yra baimė praleisti kažką svarbaus. Kaip ir Avino ženklo merginos, vaikinai turi išmokti, kaip sulėtinti savo tempus ir sukurti reikiamą atmosferą intymumui.

Jautis

Žemiškasis Jautis trokšta užvaldyti ir užgrobti savo meilės objektą. Jums būdingas troškimas likti kuo arčiau savo mylimojo ir išsaugoti sentimentalų ryšį, nes jausmingumas jums yra labai svarbus. Tačiau toks sentimentalumas ne kiekvienam yra priimtinas, todėl savo partneriui turėtumėt palikti šiek tiek erdvės kvėpuoti (ir nepriimkite asmeniškai, kai jam reikės šiek tiek erdvės).

Jei jūsų vaikinas Jautis: žinoma, jis mėgsta užkariauti jus dovanomis ir gurmaniškais patiekalais, tačiau jis turi suprasti, kad partneriai yra žmonės, o ne nuosavi daiktai. Jums abiems reikėtų išmokti, kaip kontroliuoti savo savininkišką elgesį.

Dvyniai

Visuomet įvairovės trokštantys, susidvejinę Dvyniai gali ilgai blaškytis, kol apsistos ties vienu partneriu. Dvyniai, kaip ir Avinai, dažnai bijo praleisti kažką svarbaus, nes jie visada būna smalsūs ir trokšta naujų mokymosi patirčiųjų. Labai svarbu, kad jūsų partneris suprastų, kiek reikės energijos, kad isšaugotų jus įsipareigojimų kelyje (ir būtų pasirengęs iššūkiams).

Jei jūsų vaikinas Dvynys: jei Dvynių ženklo merginoms reikia nuolatinės dvasinės stimuliacijos, tai vaikinams reikia fizinių klajonių. Tai reiškia, kad jums gali tekti bendrauti per atstumą. Verta pastebėti, kad Dvyniai dažnai ieško partnerės, kuri priverstų juos spėlioti.

Vėžys

Vėžiams būtina jausti saugumą ir apsaugą. Jūs galite būti emocingesnė, negu dauguma, ir trokšti papildomo švelnumo ir užtikrintumo. Jums labai svarbu būti su žmogumi, kuris emociškai jus palaiko ir kuris neleis jūsų romanui išslysti pro plyšius.

Jei jūsų vaikinas Vėžys: jis gali būti jausmingas, bet retai tai parodys, o jei priremsite jį prie sienos dėl įsipareigojimų, jis gali sulįsti į savo kiautą. Laimė, Vėžius galima sužavėti maistu, todėl nuostabi vakarienė bet kuriam Vėžio ženklo vaikinui padarys didžiulį įspūdį.

Liūtas

Liūtams gali reikėti daug dėmesio – daugiau negu kitiems ženklams. Taip yra dėl to, kad Liūtus valdo Saulė. Ant jų nuolatos turi kristi Saulės spinduliai, kad jie jaustųsi laimingi. Jei iš savo partnerio nesulaukiate pakankamai dėmesio, jums gali kilti noras paieškoti jo kažkur kitur. Nepamirškite, kaip svarbu už parodytą dėmesį atsidėkoti savo vaikinui meile.

Jei jūsų vaikinas Liūtas: jeigu Liūto ženklo vyras negali didžiuotis savo gyvenimo moterimi, jis taip pat pradės ieškoti jos kitur. Jis trokšta partnerės, kuri nebijo pabūti dailia jo palydove. Liūtams reikia jaustis taip, tarsi jie būtų geriausi, bet jie taip pat nori tai sužinoti iš jūsų lūpų, taigi negailėkite jam liaupsių.

Mergelė

Mergelės gali daug laiko praleisti darbe, gesindamos svetimus gaisrus. Tačiau tai gali pakenkti jų romantiškiems santykiams (pavyzdžiui, artumui ir intymumui). Kadangi Mergelės būna perdėtai kritiškos savo ir kitų atžvilgiu, joms reikia išmokti nustumti šonan savo vidinį kritiką ir pasimėgauti buvimu su savo partneriu, net jei tai iš pradžių atrodo nepatogu – tai gerokai sustiprins jūsų ryšį.

Jei jūsų vaikinas Mergelė: nepaisant jų praktiškumo, Mergelės ženklo vyrai yra žemiški ir jausmingi (nors nebūtinai tą parodo). Panaikinti jo viduje tūnantį valstybės tarnautoją gali būti sunku, maža to, tai gali atvėsinti jūsų intymumą. Daug ką galite pakeisti, jei padėsite jam suteikti pirmenybę savo meilės gyvenimui.

Svarstyklės

Svarstyklės savo meilės santykiams skiria daugiau dėmesio negu kiti ženklai. Jos sugeba regėti abi lygties puses, o tai reiškia, kad santykių sferoje joms gali būti sunku priimti sprendimus. Kad ilgą laiką būtų laiminga, Svarstyklių ženklo moteris turi ginti savo teritoriją.

Jei jūsų vaikinas Svarstyklės: kartais, kai Svarstyklėms pasidaro nuobodu, jos mėgsta viską išmesti į orą vien tam, kad pažiūrėtų, kur visa tai nusileis. Tai nėra geras būdas kurti laimingus ir stabilius santykius, todėl Svarstyklių ženklo vyrams reikia stengtis isšaugoti pusiausvyrą santykiuose su savo partnere, kad nekiltų problemų.

Skorpionas

Jūs tikrai esate atsidavusi savo partneriui, tačiau kai ką tai gali smaugti. Skorpionams reikia žmogaus, kuris tai supratsų ir to nebijotų. Skorpiono ženklo moterys dažnai būna paslaptingos, bet jei norite, kad jūsų santykiai būtų tvirti, nežaiskite žaidimo „Atspėk mano nuotaiką“ – aiškiai ir konkrečiai parodykite, ko norite.

Jei jūsų vaikinas Skorpionas: jis yra aistringas ir smarkus, bet jam gali būti būdingas polinkis kontroliuoti. Labai svarbu, kad jis išsirinktų tokią merginą, kurios vertybės sutaptų su jo paties. Skorpionai vyrams taip pat būtų naudinga tiesiai šviesiai pasakyti, ko jie trokšta, kad išvengtų nereikalingų dramų ir neižeistų savo partnerės jausmų.

Šaulys

Šauliams patinka laisvė. Jūsų protas mėgsta tyrinėti ir jums reikia partnerio, kuris tai suprastų. Kadangi esate tikra Zodiako filosofė ir mokslininkė, veikiausiai verčiate savo partnerį klausyti jūsų postringavimų (nepaisant to, ar jam tai patinka), tikėdamasi, kad jis įsijungs. Tiesiog stenkitės vertinti jo nuomonę ir sumanymus tiek pat, kiek vertinate savuosius.

Jei jūsų vaikinas Šaulys: šio ženklo vyrai gali daug klajoti, nes Šauliai itin ilgai būna vieniši. Jiems patinka kelionės ir nuotykiai, todėl šį laisvės ir tyrinėjimų jausmą reikia gerbti – net jei jie yra įsipareigoję. Nebijokite pasaldinti santykių naujomis sekso pozomis ar jaudinančiais pasimatymais. Jis tai įvertins.

Ožiaragis

Ožiaragiams reikia stabilumo. Jums norisi, kad jūsų santykiai harmoningai derėtų su jūsų karjeros ambicijomis ir gyvenimo tikslais. Tačiau kadangi tiek daug laviruojate, jums nelabai sekasi linskmintis. Galite sustiprinti savo santykius, jei reguliariai lankysitės pramoginiuose renginiuose.

Jei jūsų vaikinas Ožiaragis: nors Ožiaragiai nuolat daug dirba, jiems reikia priminti, jog gyvenimas yra per trumpas, kad būtų galima neskirti laiko sau. Gerbkite jo tikslus ir ambicijas, bet paraginkite jį šiek tiek pasilinksminti ir apsilankyti naujose bei jaudinančiose vietose.

Vandenis

Vandeniai gali turėti meilės idealą, kurį sunku įgyvendinti, taigi kartais jie pasprunka nuo savo partnerių, nes šie būna pernelyg sentimentalūs. Jei išmoksite sugyventi su jausmais ir būsite jausmingesnė savo partneriui, jūsų meilės gyvenimas bus kur kas laimingesnis.

Jeigu jūsų vaikinas Vandenis: jam nebūdinga būti jausmingam ir jis gali pabėgti, kai tik pajus pirmuosius ženklus, kad yra reikalingas. Labai svarbu, kad jis norėtų patyrinėti savo intymiąją pusę, nes tai užtikrintų sėkmingus santykius.

Žuvys

Žuvys kartais gali elgtis kaip chameleonės, kad įsitaisytų kitų žmonių gyvenime. Tačiau šio proceso metu jos gali prarasti savo pačių viltis ir tikslus. Žuvų ženklo moterys gali būti užsisvajojusios romantikės, tačiau joms gyvybiškai svarbu paisyti savo pačių nepriklausomybės. Viskas gerai, jei padedate savo partneriui, bet jūsų paskirtis nėra taisyti viską, kas negerai yra jo gyvenime.

Jei jūsų vaikinas Žuvys: šio ženklo vyrai tarsi lazeriai būna susitelkę ties tuo, ko trokšta iš savo partnerės, arba būna tokie neapsisprendę, jog pražiopso puikią merginą. Išmokę naudotis su meile susijusiomis progomis jie gali sukurti puikius santykius. Jei nesate tikra, ar jūs jam patinkate, tiesiai šviesiai jo paklauskite ir atskleiskite jam savo jausmus. Tai turėtų padėti jam apsispręsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt