113
Kitas

Avinas

Kaip žvelgdami į numetusius lapus medžius matome jų plikas šakas bei kamienus, taip stebėdami įvykius, aiškiau matysite jų priežastis ir esmę.

Pirmadienis tiktų materialių reikalų sprendimui, palankus norintiems tobulėti, ieškantiems savojo gyvenimo kelio. Diena tinkama darbo pokalbiui, perėjimui į naują darbą.

Vis tik, Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, kaip netikėtas sniegas. galimi netikėtumai, keistesnės situacijos.

Mėnuliui perėjus į Žuvų ženklą, antradienį gali sustiprėti vidinės baimės, nerimas. Tai laikas, kai suplonėja riba, skirianti šį ir anapusinį pasaulius, kai galime stipriau jausti ryšį ir su jau išėjusiais, kai mūsų malda ir šviesūs palinkėjimai būna ypač svarbūs.

Prisiminimui anapilin iškeliavusiųjų ypač svarbi lapkričio pirmoji, kai uždegę žvakutes atgaivinę šviesią atmintį, meilę, galėsim palinkėti išėjusiems, o kartu ir vieni kitiems, sielos ramybės.

Lapkričio 2-ji diena tinkama galimybių paieškai. Tą dieną reikėtų labiau nei įprastai rūpintis vaikais, skirti jiems kuo daug dėmesio ir širdies šilumos. O vakare pasistenkite vengti ginčų bei konfliktų.

Prasidėjusi Mėnulio pilnatis Avino ženkle stiprins mūsų emocijas, greitų rezultatų norą, tad ypač svarbu bus išlaikyti dvasinę ramybę ir emocinę pusiausvyrą, pabūti gyvenimo stebėtoju, ieškoti jame pačių šviesiausių, geriausių jo pusių.

Lapkričio 4-ji – ypatinga diena, Saulė viešės karališkajame Skorpiono ženklo laipsnyje. Tai diena, kai gyvenimas gali mus nustebinti įvykiais, likimo posūkiais, aplinkinių reakcija. Ji tiktų svarbioms gyvenimo permainoms bei pokyčiams.

O sekmadienis puikus sportui. Tinkamas įsikūrimui naujoje gyvenamoje vietoje, sėkmingas, norintiems atiduoti skolas, suteikti kitiems žmonėms džiaugsmo, gražių patyrimų. Diena šauni įsimylėjusiems, norintiems kartu išgyventi laimės ir džiaugsmo akimirkas.

Daug širdžių šilumos, meilės, šviesių minčių jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas