Tas dienas galima be vargo nustatyti pagal Mėnulio kalendorių, rašoma svetainėje dailyhoro.ru.

Apskritai išskiriamos dvi finansiniu požiūriu pačios sėkmingiausios dienos. Tai 14 ir 20 Mėnulio mėnesio paros. Šiuo laikotarpiu galima drąsiai pirkti, parduoti, sudarinėti dalykinius sandorius, investuoti ir net lošti iš pinigų, nesibaiminant patirti finansinio fiasko.

Jei sėkmę norite užsitikrinti ilgam, šias piniginiams reikalams tvarkyti palankias dienas patariama rinktis vizitams pas kirpėją.

Mėnulio poveikis žmogui, kaip žinia, perduodamas per plaukus, tad norint gauti kuo daugiau pozityvios šio dangaus kūno teikiamos energijos, tereikia pasikirpti plaukus didžiausia sėkme Mėnulio kalendoriuje paženklintomis dienomis.

Astrologai ryžtasi įvardyti ne tik mėnesio, bet ir savaitės dieną, kurią sprendžiamos finansinės problemos turėtų kelti mažiausiai problemų. Tai ketvirtadienis. Šią dieną globoja Jupiteris – už verslą, pinigus ir dalykinius reikalus atsakinga planeta, todėl labiausiai tikėtina, kad kaip tik ketvirtadienį pavyks be vargo išspręsti įvairius su materialinėmis vertybėmis, pavyzdžiui turto įsigijimu, susijusius klausimus.

Visas susiklosčiusias aplinkybes ketvirtadienį gali pavykti nukreipti sau palankia linkme. Jupiteris neabejotinai išties pagalbos ranką energingoms, dalykiškoms, ambicingos ir ryžtingiems asmenybėms.

Deja, Mėnulio kalendoriuje yra ne tik palankių, bet ir didžiausiomis finansinėmis nesėkmėmis gresiančių dienų. 3, 5, 12, 15 ir 29 Mėnulio mėnesio paromis su pinigais susijusių problemų geriau nespręsti. Tuo metu astrologai pataria atidėti pirkinius, atsisakyti finansinių investicijų, neskolinti. Šiomis dienomis sudaromi sandėriai, astrologų teigimu, yra mažiausiai palankūs, o kartais gali net labai skaudžiai kirsti per piniginę.

O kurią gi savaitės dieną tyko daugiausia su finansais susijusių pavojų? Pasirodo, sekmadienį. Tai mažiausiai materialinėms vertybėms kaupti palanki diena, todėl sekmadienį nepavyks tinkamai išspręsti jokių su pinigais bent kiek susijusių klausimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją