Nėra jokių abejonių, kad dauguma vaikinų per pirmąjį pasimatymą neprisipažins esantys užsispyrę, emocingi ar dramatiški, bet jų Zodiako ženklas gali atskleisti būtent tai, rašo svetainė womenshealth.com.

Be to, daug merginų dėl įvairių priežasčių vėl ir vėl patraukia to paties Zodiako ženklo vyrai, pažymi Astrobabe. (Štai kodėl jums nuolat tenka susitikinėti su vaikinais, gimusiais balandį, arba stipriai įsimylėjote savo paskutinį vaikiną, nors jis ir nėra jūsų tipo.)

Štai ką turite žinoti apie savo vaikino charakterį, remiantis jo Zodiako ženklu, ir ką tai sako apie jus ir jūsų santykių su juo ateitį.

Jeigu jis yra Avinas

„Jei nuolat įsimylite Avinus, jums veikiausiai patinka jų spontaniška energija ir tai, kaip jie džiūgauja iš susijaudinimo“, – sako Astrobabe. Tačiau nusiteikite šiokiems tokiems konfliktams. Avinai būna gana agresyvūs ir kartais tenka suremti su jais ragus, įspėja astrologė.

Jeigu jis yra Jautis

„Jeigu jums patinka Jaučiai, jūs trokštate daugiau stabilumo – žmogaus, kuris būna patikimas“, – pažymi Astrobabe. Šio ženklo atstovai taip pat mėgaujasi „geru gyvenimu“ ir vertina prabangą. Tačiau atkreipkite dėmesį į ženklo pavadinimą: šie vyrukai gali būti atkaklūs kaip buliai. Jie taip pat nenoriai keičia savo įpročius, sako astrologė.

Jeigu jis yra Dvynys

„Jūs veikiausiai esate nusiteikusi pašnekesiams, – teigia Astrobabe. – Dvyniai būna plepūs, mėgsta paskalas, yra smalsūs ir domisi pasauliu. Jie gyvena savo vaizduotėje ir visada domisi naujais bei jaudinančiais dalykais“. Jeigu jūsų santykius užvaldė kasdienybė, Dvyniai moka ją išsklaidyti, nes jiems patinka įvairovė.

Jeigu jis yra Vėžys

„Jei norite būti šalia Vėžio, jūs veikiausiai ieškote šeimos žmogaus, – sako Astrobabe. – Jie būna rūpestingi, bet taip pat gali būti šiek tiek drovūs ir atsargūs“. Vėžiai taip pat mėgsta daug juoktis ir gerai praleisti laiką, nors gali būti emocingesni ir labiau paniurę negu kiti ženklai.

Jeigu jis yra Liūtas

„Jei jums patinka Liūtai, tuomet veikiausiai jūs skiriate visą energiją ir dėmesį tam, kam šių dalykų reikia visą laiką“, – teigia Astrobabe. Arba, galbūt, jūs mokotės iš Liūtų, kaip tapti puikiu lyderiu. Liūtai gali būti labai ištikimi ir mylintys. Jie dažnai tampa labai gerais tėvais (ar girdite biologinio laikrodžio tiksėjimą?). Jie taip pat turi dramatiškąją pusę, taigi saugokitės jų riaumojimų.

Jeigu jis yra Mergelė

„Mergelės yra pagalbininkės, – teigia Astrobabe. – Jos nori viską tvarkyti ir padaryti geriau. Jos geranoriškai skiria savo laiką ir mėgsta visiems padėti“. Šio ženklo vyrai taip pat yra labai atsidavę savo darbui ir būna smulkmeniški.

Jeigu jis yra Svarstyklės

„Svarstyklėms reikia partnerio ir jos gerai jaučiasi, turėdamos asmeninių santykių“, – sako Astrobabe. Jos taip pat padės jums išspręsti savo problemas, nes jos gerai moka priimti sprendimus. Jos balansuoja tarp racionalumo ir emocionalumo (su tuo susijęs ir jų simbolis) ir mėgsta kurti harmoniją. Tiesa, šio ženklo vyrai gali būti linkę puikuotis. Svarstyklės itin daug dėmesio skiria išvaizdai.

Jeigu jis yra Skorpionas

„Skorpionai yra labai ryškūs ir emocingi, ir jei draugaujate su Skorpionu, jums teks atlaikyti šiuos emocijų protrūkius“, – teigia Astrobabe. Jeigu linkstate prie Skorpionų, vadinasi, jus traukia ištikimi partneriai, kurie taip pat mėgsta paslaptingumą. Tačiau būkite atsargios: jeigu Skorpioną įskaudinsite, įgysite priešą visam gyvenimui.

Jeigu jis yra Šaulys

„Jeigu mėgstate Šaulius, galbūt jums patinka keliauti“, – teigia Astrobabe. Šiam kosmopolitiškam ženklui patinka analizuoti filosofiją, religiją ir politiką. Šie bendrauti mėgstantys vaikinai noriai dalijasi savo nuomone, smalsiai mokosi ir dažnai tampa mokslininkais, pažymi Astrobabe. Ar kas nors norėtų romantiškų atostogų Graikijoje?

Jeigu jis yra Ožiaragis

„Ožiaragiai dažnai būna gana praktiški ir paprastai turi strategiją“, – teigia Astrobabe. Jeigu jus traukia prie šio ženklo, veikiausiai jums patinka „žemiški“ vaikinai, kurie nebijo atsakomybės. Kai kuriems Ožiaragiams taip pat būdinga „vėlai pražydėti“, pažymi ji.

Jeigu jis yra Vandenis

„Jei jūsų vaikinas yra Vandenis, jūs veikiausiai norite pasivaikščioti laukiniais, eksperimentiniais takais“, – sako Astrobabe. Vandeniai dažna būna šiek tiek kuoktelėję. Jiems patinka maištauti ir gana dažnai šio ženklo vyrai priklauso socialinio teisingumo ar humanitarinėms organizacijoms, pažymi ji. Vandeniams taip pat būdinga turėti daug draugų.

Jeigu jis yra Žuvys

„Jeigu jūsų vaikinas yra Žuvys, vadinasi, draugaujate su gailiaširdžiu ir empatišku žmogumi“, – sako Astrobabe. Žuvys būna labai jautrios. „Jos turi geras ausis, bet gali sukelti didelę emocinę dramą“, – pažymi astrologė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)