113
Kitas

Avinas

Šią savaitę vertėtų būti tuo kalviu, kuris kala geležį, kol ji karšta. Šis laikas – tai savotiškas koridorius tarp dviejų užtemimų: buvusio Mėnulio ir būsimo Saulės, kuriuo reikėtų praeiti kaip pasakų labirintu, išvengiant klaidų, aštrumų, kritiško situacijų vertinimo.

Reikia suspėti priimti esminius sprendimus ir įgyvendinti savo svajones. Būkite ryžtingi ir neatidėliokite darbų vėlesniam laikui. Šios savaitės raktinis žodis: „dabar“. Būtent šią savaitę galite nuspręsti ir pasirinkti pagaliau būti laimingais.

Pirmadienis tiktų jūsų patirties apibendrinimui, ateities planų apmąstymui, o štai antradienį neatidėliokite darbų, pasiraitokite rankoves ir imkite iniciatyvą į savo rankas. Trečiadienis puikus kolektyviniam darbui, susitikimams, o ketvirtadienis tiktų susikaupimui, ankstesnių darbų pabaigimui.
Penktadienis – ta ypatinga aktyvumo diena, kai galite išspręsti daugelį susikaupusių klausimų, priimti svarbiausius sprendimus.
Šeštadienis tiktų nekilnojamojo turto operacijoms, dokumentų tvirtinimui, kelionių pradžiai, o sekmadienis – diena prieš Saulės užtemimą, būtų palankus namų jaukumo kūrimui, meilės ir draugystės stiprinimui.
Sėkmės jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.
113
Kitas

Avinas