113
Kitas

Avinas

Jau pirma rugpjūčio savaitė patikrins jūsų atkaklumą ir pasiryžimą siekti pergalės. Ji – aštresnio astrologinio fono – tad būtinas didesnis atidumas keliuose ir prie vandens.

Kai kuriems reikės atsirinkti tai, kas gyvenime turi išliekamąją vertę – tiek darbuose, tiek ir tarpusavio santykiuose. Labai svarbios bus naujos mintys, idėjos. Ne mažiau svarbūs bus ir keliai, kuriais pasirinksite jas realizuoti.

Rugpjūčio 1 d. Saulei keliaujant griaunamuoju Liūto ženklo laipsniu, svarbių sprendimų geriau nepriiminėti, rimtų projektų geriau nepradėti.

Sutarčių pasirašymui, naujiems planams,ir projektams jums tiktų rugpjūčio 3 d. Ši diena sėkmingesnė ir bendravimui. Palankiausias laikas būtų iki pietų.

Vėliau į Liūto griaunamąjį laipsnį įžengs Marsas. Jame jis viešės ir rugpjūčio 4 d. Tad šiomis dienomis planai gali keistis, juolab, kad ir Avino ženkle viešinčiam Uranui pasukus retrogradine kryptimi, gali tekti lanksčiau reaguoti į besikeičiančias situacijas bei aplinkybes.

Rugpjūčio 5–6 d. tiktų išvykoms ir kelionėms. Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, galimi netikėtumai, gyvenimo staigmenos.

Antroji savaitė prasidės daliniu Mėnulio užtemimu Vandenio ženkle rugpjūčio 7 d. (prasidės apie 19 val. vakaro, o baigsis 22 val. 18 min.). Būkite atsargesni kelyje ir buityje. Atsakingiau šią dieną žiūrėkite ir į pasitaikiusias naujas pažintis – jos gali vėliau atnešti ir skaudesnius patyrimus. Tai diena, kai tarpusavio santykiuose galimi jausmų išbandymai.

Sėkmingas rugpjūčio laikotarpis – nuo 11 iki 18 d., kai Baltasis Mėnulis keliaus Karališkuoju Dvynių ženklo laipsniu. Tai tinkamas laikas informacijos radimui, dalykiniam aktyvumui: susitikimams, deryboms, bendravimui, naujų kontaktų užmezgimui. Palankus norintiems keisti darbą, atrasti įdomią veiklą, kelionėms.

Svarbiausius darbus pasistenkite atlikti iki rugpjūčio 13 d., kol Merkurijus dar nepasuko retrogradine kryptimi. Šis sėkmingas rugpjūčio laikas – tarp užtemimų, galime pavadinti jį koridoriumi tarp užtemimų, kuriuo reikėtų praeiti, kaip pasakų labirintu, išvengiant klaidų, aštrumų ir kritiško situacijų vertinimo.

Rugpjūčio 21 d. Liūto ženkle – pilnas Saulės užtemimas, kuris prasidės 18 val. 46 min. ir baigsis apie vidurnaktį Lietuvos laiku. Tai sudėtingas metas, kai galimos netikėtos situacijos, gali būti patikrintos mūsų vertybės, jausmai ir sugebėjimai. Šiomis dienomis palanku atsisakyti to, kas jums trukdo gyvenime eiti į priekį, atsirinkti svarbiausius, gyvenimui prasmę teikiančius dalykus.

23 d. Saulei iškeliavus į Mergelės ženklą, iškils finansų ir materialios gerovės klausimai. Tad paskutinę rugpjūčio dekadą skirkite daugiau laiko buičiai gerinti, papildomų finansinių šaltinių, naujų įdomių veiklų paieškai.

Sėkmės jums šį mėnesį linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas