113
Kitas

Avinas

Saulei, Marsui, Merkurijui ir Kylančiam Mazgui keliaujant Liūto ženklu – laikas, kai jūsų aktyvūs ryžtingi veiksmai pagaliau gali atnešti ilgai lauktus rezultatus, ženkliai keisti jūsų gyvenimą.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, pagrindinį dėmesį skirkite saviraiškai, savo talentų atskleidimui. Tai dienos, kai lengviau atskleisite ir organizacinius sugebėjimus. Kartais jausitės kaip vaikai, naujai atrandantys jus supantį pasaulį.

Savaitės viduryje, Merkurijui pereinant iš Liūto į Mergelės ženklą, laikas palankus naujų ir papildomų finansinių šaltinių paieškai.

Mėnuliui keliaujant Mergelės ženklu, tarsi iš mažų dėlionės gabalėlių dėliositės pilną situacijų vaizdą, kai galėsite atrasti naujas veiklos sritis, įdomesnį darbą bei papildomas galimybes.

Penktadienis, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu palankus deryboms, susitarimams ir susitikimams.

Savaitgalis ypatingas – Saulė ir Marsas keliaus karališkuoju Liūto laipsniu. Jis puikus renginiams, asmeninėms šventėms: Marsas keliaus Karališkuoju Liūto ženklo laipsniu. Tai šaunus laikas draugystei, meilei, įdomiems susitikimams ir, žinoma, šauniam laisvalaikiui, kurį leisite su mažaisiais.

Puikios nuotaikos ir gerų patyrimų šią savaitę jums linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas