113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės Mėnulio kelione Jaučio ženklu, kai norėsis spręsti materialius buities gerinimo klausimus, ieškoti papildomų finansinių šaltinių, o kai kam – užsiimti remonto ir namų statybos darbais.

Savaitės viduryje dažniau parodykite iniciatyvą, nebijokite imtis ryžtingų sprendimų ir atrasti kiekvienoje dienoje daugiau šviesių ir širdžiai malonių dalykų.

Ketvirtadienis, Mėnuliui tebekeliaujant Dvynių ženklu, tinkamas dalykinėms ir asmeninėms pažintims, tačiau informacijos sraute reikės atsirinkti tai, kas tikra ir verta jūsų dėmesio.

Penktadienį paaiškės, ar siekdami savo tikslų, tikrai esate pasiryžę įveikti kliūtis ir sunkumus. Tai – aštresnio astrologinio fono diena, kai gali tekti apginti savo nuomonę, tačiau kartu svarbu ją bus pagrįsti svariais argumentais.

Nusileidusio Mazgo Vandenyje ir Urano Avino ženkle įtakoje, išlieka netikėtų aštresnių situacijų tikimybė, tad būtinas didesnis atsargumas keliuose, buityje ir prie vandens.

Šeštadienis – aktyvus ir energingas, tinkamas susikaupusių klausimų sprendimui, o taip pat aktyviam poilsiui. Saulei pereinant į Liūto ženklą – tai savotiškas virsmo laikas, kai reikėtų daugiau laiko skirti mažiesiems, jų laisvalaikiui ir poilsiui.

Nuo 22 d., Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, pagrindinį dėmesį skirkite saviraiškai, savo talentų atskleidimui.

Sekmadienis – aštresnio astrologinio fono. Tai jautrių Mėnulio ritmų ir fazės kitimo diena, kai galima nuotaikų ir emocijų kaita, galite būti linkę kritiškiau žvelgti į gyvenimą, tad šią dieną praleiskite harmonijoje su savimi ir gamta, rinkitės santarvę ir malonų bendravimą.

Šaunios jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas