Panašiai kaip į jas kreipiamės ieškodami geriausio romantinio partnerio, svarstydami, kaip įsirengti būstą ir pan., taip pat galime išsiaiškinti, koks streso įveikimo būdas mums labiausiai tinka pagal mūsų Zodiako ženklą.

Nepriklausomai nuo to, ar jus globoja Ugnis, Oras, Žemė ar Vanduo, galite rasti kovos su stresu būdą, kuris labiausiai tiks būtent jums. Tai tarsi gairės, nurodančios, kaip atgauti vidinę pusiausvyrą, kai ji pašlyja, rašo wellandgood.com.

Taigi, pateikiame astrologės Sandros Sitron iš „Strong Eye Astrology“ įžvalgas šia tema apie kiekvieną Zodiako ženklą.

Avinas: fizinis aktyvumas

Avino energija kunkuliuoja ir veržiasi per kraštus. Kai jos per daug, ugnis gali tapti nebekontroliuojama. Šio ženklo atstovams tokiu atveju patariama mankštintis, judėti, sportuoti, kad kūno temperatūra pasiektų dvasios temperatūros lygį. Išprakaituokite savo stresą. Jūs ne tik padailinsite kūno linijas, bet ir veiksmingai nukreipsite energijos perteklių.

Jautis: sveika mityba

Kai Jautis jaučia stresą, jam kyla noras persivalgyti arba valgyti nesveiką maistą. Geriausias būdas atgauti fizinę ir dvasinę pusiausvyrą – įsiklausyti į savo kūno poreikius ir nustoti valgyti tada, kai pajuntate sotumą. Reikia reguliariai paklausti savęs, kokio skonio norisi, ir tada padaryti sveikus pasirinkimus (pasigaminti patiems ar išeiti valgyti į kavinę ar restoraną).
Sveikas maistas padės palaikyti gyvybingumą ir suteiks energijos, tad ateis ir ramybės jausmas.

Dvyniai: informacija

Dvyniams patinka mokytis ir kalbėti. Jų ženklą globoja Merkurijus, mąstymo ir komunikacijos planeta, tad kai tik užpuola stresas, įsijungia Dvynių protas. Šio ženklo atstovai iškart pasijunta geriau, kai gauna atsakymus į savo klausimus. Rastieji faktai apie savo situaciją padeda diskusijose su draugais (o tai dar vienas Dvynių būdas kovoti su stresu). Vis dėlto jums reikėtų vengti informacijos pertekliaus, nes jos gausa, ypač internete, gali išvarginti. Tačiau tinkamas kokybiškos informacijos kiekis gali nuraminti jūsų protą.

Vėžys: namai

Vėžiams reikia saugaus prieglobsčio poilsiui (tai gali būti savi namai ar savas kambarys arba bent jau savas kampas). Šio ženklo atstovams patinka būti namie, apsuptiems brangių žmonių ir daiktų – tai jiems labiausiai numalšina streso padarinius. Kai jums sunku, pasistenkite pabūti vieni. Vienumoje galėsite apdoroti milijardus emocijų, o kadangi jas jausdami būsite namuose, saugioje užuovėjoje, tai suteiks ramybę ir džiaugsmą.

Liūtas: kūryba

Liūtas yra kūrėjas. Šio ženklo atstovai nori parodyti pasauliui savo unikalų individualumą, o mainais gauti pripažinimą. Dėl šios priežasties jus labiausiai ramina kūrimas arba gaminimas. Galbūt tai bus daina, piešinys ar įmantrus patiekalas – iškart pasijusite geriau, kai sukursite pasauliui kažką naujo. Liūtui nėra nieko blogiau nei sėdėti ir bukai spoksoti į savo telefoną. Tam, kad stresas maksimaliai sumažėtų, jums reikia aktyviai dalintis savo šviesa su pasauliu.

Mergelė: švarinimasis

Mergelės iš paskutiniųjų siekia pagražinti ir pagerinti pasaulį. Kai ši užduotis pasidaro nebepakeliama (tai natūralu), Mergelės patiria stresą. Jums rekomenduojama imtis mažesnio masto užduočių, pavyzdžiui susitvarkyti savo namus – tai įvykdoma užduotis, nepervargsite, bet jausitės produktyvūs. Susitvarkę namus iškart pamatysite rezultatą, o tai nuramins kūną, protą ir dvasią.

Svarstyklės: išsikalbėjimas

Svarstyklės yra partnerystės ženklas. Todėl sunkiu metu jums būtinas patikimas, gera linkintis žmogus. Svarstyklių ženklo atstovai labai intelektualūs, tad sunkiose situacijose jūs daug mąstote ir diskutuojate. Diskusijos jums padeda viską išanalizuoti, o tai savo ruožtu gerokai sumažina streso lygį. Svarstyklėms, turinčioms gerą partnerį (-ę), su kuriuo gali aptarti visus svarbiausius reikalus, dažniausiai netgi neprireikia psichologo pagalbos.

Skorpionas: seksas

Skorpionas valdo vienybę – dvasinio, emocinio ir fizinio prado susiliejimą. Fiziniame plane susiliejimas yra seksas. Jei seksas saugus ir pageidaujamas, jis jums puikiai padeda sumažinti stresą. O jei konkrečią akimirką seksas negalimas ar nenorimas, jūs, kaip vandens ženklas, galite lengvai praleisti fizinį planą ir pereiti į dvasinį – tai padaryti padeda fantazavimas. Fantazavimas atveria vaizduotės vartus ir Skorpionai gali „susilieti“ kitose egzistencijos plotmėse.

Šaulys: filosofavimas

Kaip paskutinis Ugnies ženklas, Šaulys nori suprasti gyvenimo prasmę, ir nuolat kvestionuoja žmonijos paskirtį. Tad jums įveikti stresą geriausiai padeda filosofiniai apmąstymai ir savo unikalios prasmės šiame gyvenime paieškos – tai jus nukreipia link pozityvios perspektyvos. Tam, kad jūs save nukreiptumėte link savo tikslų, jums reikia žinoti savo misiją. Kai patiriate stresą, jums reikėtų kreiptis įkvėpimo į savo mokytojus, skaityti įkvepiančias citatas arba pamėginkite susidaryti savo pačių filosofiją. Galbūt padės dienoraščio rašymas.

Ožiaragis: planavimas

Ožiaragis visada kopia į metaforinį kalną – šio ženklo atstovai visada nori matyti, koks kelias jų laukia. Kai matomumas sumažėja, jiems sunku suprasti, kaip įgyvendinti savo planus, ir tai gali sukelti stresą. Todėl reikėtų turėti mažesnių didelio plano dalių. Galbūt jūs norite sukurti savo asmeninę imperiją – tai ambicingas, didelis planas. Patartina jį suskaidyti į mažesnius, 5, 10, 20 metų planus, tada susidaryti mėnesio, savaitės, dienos planus. Rašykitės viską į užrašų knygą – jums bus ramiau.

Vandenis: siekių ir svajonių lenta

Vandeniui būdingos viltys, svajonės ir siekiai. Kitaip tariant, Vandeniai yra aiškiaregiai. Šio ženklo atstovai neturi laiko banaliai kasdienybei. Savo nerimą jie gali nukreipti į gebėjimą numatyti, jiems tiesiog reikia pakylėti savo mąstymą. Jums reikėtų susitelkti į tai, kaip jūs norėtumėte jaustis vienoje ar kitoje situacijoje – taip atgausite perspektyvą ir pozityvumą. Kurdami koliažus apie siekius ir svajones, pamatysite tobulą vaizdą, o tai puikiai sumažina stresą. Vandeniai taip pat linkę vadovauti grupėms, todėl vizijas galite kurti su draugais.

Žuvys: meditacija

Žuvims rūpi transcendencija. Kaip paskutinis Zodiako ženklas, Žuvys įkūnija visų kitų ženklų patirtis. Astrologinė teorija teigia, kad Žuvys surenka visą žemišką patirtį, ją peržengia ir pereina į dvasinę plotmę. Žuvis valdo Vanduo (kuris yra atsakingas už emocijas), todėl šio ženklo atstovai jaučia visus žmonijos jausmus. Jie empatiški ir jautrūs, ir jiems reikia kažkur nukreipti visas šias emocijas ir suvokimus. Labiausiai Žuvų ženklo atstovams tinka medituoti. Meditacija išvalo protą ir sujungia su intuicija, emocijų bangos pereina į ramybę ir aukštesnį suvokimą.

--------------------------------------------

DELFI įspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais bei elgsenos vadovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)