112
Kitas

Jautis

Avinas

Gegužė jums – labai intensyvus, darbingas mėnuo, kai reikėtų iš karto įgyvendinti kilusias idėjas. Prasidėjusi ryžtingų veiksmų dienomis, Venerai ir Uranui keliaujant jūsų ženklu, norėsis greitų sprendimų. Laikas palankus originalių išeičių radimui, verslo kūrimui.

Nuo gegužės 3 d. Merkurijui vėl pasukus direkcine kryptimi jums seksis derybos, naujų sumanymų įgyvendinimas, o kai kam ir nuosavo verslo pradžia. Šiomis dienomis reikėtų remtis ne tik savo, bet ir bendraminčių patirtimi, ieškoti kolektyvinių sprendimų. Artimos Urano ir Merkurijaus pozicijos įtakoje galite būti nustebinti netikėtomis situacijomis, įdomia informacija ir nelauktais įvykiais.

Motinos diena suteiks jums progų išreikšti savo meilę ir dėkingumą žmogui, padovanojusiam jums gyvenimą.

Nuo gegužės 9 d. Nusileidusiam Mazgui perėjus iš Žuvų į Vandenio ženklą, norėsis ženklių permainų.

Gegužės 10 d. Merkurijus ir Uranas keliaus tuo pačiu Avino ženklo laipsniu, tai svarbių permainų laikas, palankus norintiems keisti gyvenamą vietą, leistis į kelionę.

Antroji dekada jums tinkama svarbių darbų pabaigimui. Finansai stabilesni, priklausantys nuo įdėtų pastangų ir darbo, bet būsite linkę juos leisti stambiems pirkiniams. Palankus metas planuojantiems įsigyti nekilnojamą turtą.

Trečioji dekada, Saulei perėjus iš Jaučio į Dvynių ženklą, dar ieškantiems savojo žmogaus, tiktų pažintims, draugystės pradžiai. Šis laikas sėkmingas ir norintiems išmokti kažko naujo, patobulėti profesinėje srityje. Daug gerų patyrimų jums gegužę!

112
Kitas

Jautis