113
Kitas

Avinas

Netikėti sprendimai darbuose, nauji projektai gali kaip sniegas kristi ant jūsų galvos. Planų kaita vers ieškant geriausių išeičių, greitai reaguoti.

Būtent šiomis dienomis galėsite ypač daug nuveikti, jei būsite ryžtingi ir iniciatyvūs, ieškosite nestandartinių sprendimų, naujų galimybių. Šios dienos tinkamos deryboms, kolektyviniams sprendimams, naujų darbų paieškai.

Savaitės vidurys, Venerai pereinant iš Ožiaragio į Vandenio ženklą – permainingas, kaip ir už lango oras. Jis tinkamas norintiems gyvenime pokyčių: naujoms pažintims, dalykinių kontaktų užmezgimui, susitarimams, nekilnojamo turto paieškoms.

Savaitės antroji pusė tiktų išvykoms, komandiruotėms, žinoma, būnant ypač atsargiais kelyje. Ji tinkama informacijos rinkimui ir ypač palanki dar ieškantiems savojo žmogaus – pažintims. Gal būt, Visata nuspręs būtent dabar, Marsui ir Venerai keliaujant Vandenio ženklu, netikėtai jums padovanoti sielai artimą žmogų!

Savaitės pabaigoje, auginantys mažuosius, skirkite jiems ypač daug dėmesio, būtent šiuo laiku jie gali jus nustebinti netikėtomis savo idėjomis ir sumanymais, gerai būtų kuo anksčiau apie tas idėjas sužinoti.


O sekmadienis, Merkurijui keliaujant karališkuoju laipsniu – ypatingas kūrybiniams sumanymams ir šauniems susitikimams.

Įdomios jums savaitės!


113
Kitas

Avinas