113
Kitas

Avinas

Mėnuo prasidės harmoningesniu astrologiniu fonu. Tad mėnesio pradžioje, Mėnulio Jaunaties laikotarpiu imkitės svarbiausių projektų, derybų ir planų.

Gruodžio pirmos savaitės dienos emociškai jautrios, svarbios geros partnerystės kūrimui. Antroji savaitė atneš nemažai iššūkių. Netikėtumai darbuose, planų kaita vers ieškant geriausių išeičių, greitai reaguoti.

Trečiąją savaitę apims kalėdinės nuotaikos. Šiuo laikotarpiu svarbu nesiekti tobulumo, o kurti namuose ramią ir harmoningą nuotaiką. Šventiškas šurmulys, džiugi nuotaika ir malonus bendravimas suteiks jums daug malonių emocijų. Tačiau laikas, ypač gruodžio 23-24 dienomis, Marso tranzito griaunamuoju laipsniu įtakoje, emociškai jautrus, kai neatsargiu žodžiu galima artimą įskaudinti, įžeisti, tad būkite jautrūs ir atlaidūs vieni kitiems, būtinas didelis atsargumas keliuose ir buityje.

Paskutinę gruodžio savaitę, Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, norėsis papramogauti ir pakeliauti. Tegu Naujųjų sutikimas bus įsimintina šventė, ne tik prabangiu renginiu, bet ir smagiu bendravimu su artimiausiais žmonėmis, gera nuotaika ir gražiomis ateities viltimis. Šaunių jums švenčių!
113
Kitas

Avinas