„Nerasite geresnio „rentgeno“, norėdami pažvelgti į žmogaus vidų, pamatyti jo „povandenines sroves“ ir visus jo „skeletus spintoje“, – teigė numerologė.

Numerologija – bene patikimiausias „prietaisas“, suteikiantis ne tik išsamią informaciją apie žmogų, bet ir padedantis atsakyti į visus rūpimus klausimus. Tarkim, ar būsite laimingi su tuo žmogumi santuokoje? Taip pat ir galimybė įvertinti save, kaip potencialų partnerį. Taigi, iš tikrųjų verta atkreipti dėmesį į numerologijos mokslą, norint ne tik ilgalaikių santykių, bet ir tvirtos, harmoningos šeimos, kur už savo vyro jaustumėtės kaip už mūro sienos.

Žinia, numerologija neatsiejama nuo skaičių, todėl neverta net abejoti dėl jų daromos įtakos kiekvieno žmogaus asmenybei. „Skiriamas vienas pagrindinis ir bene reikšmingiausias rodiklis – žmogaus gimimo data, pagal kurią ir galima išsiaiškinti, ko merginai reikia ir ko ji ieško. Kitaip tariant, ar jai reikia žvalgytis savo princo dramos teatre, bibliotekoje ar karaoke kavinėje. Svarbiausia, būsimam uošviui neteks „mediniu“ balsu klausti kandidato į žentus: „Ką jūs galite pasiūlyti mano dukteriai?“, – tvirtino M.Gubenka.

Šeimos pamatų tvirtumas priklauso nuo poros gimimo datų

Be to, M. Gubenkos tvirtinimu, norint, kad santuokoje netrūktų meilės, santarvės, abipusio supratimo ir palaikymo, verta pasidomėti ir savo išrinktojo bei būsimo vyro gimimo data. Mat numerologijos specialistai laikosi vieningos pozicijos: ar bus tvirti santuokos ir šeimos pamatai priklauso nuo poros gimimo datų ir pagal principą: „Lyginis-nelyginis skaičius“.

„Taigi, jei jūs ir jūsų išrinktasis gimėte lyginę mėnesio dieną (2-ą, 4-ą, 6-tą ir taip toliau), vadinasi, jums labai pasisekė.Galite drąsiai leisti savo meilės laivą į jūrą, ne jam nebaisios jokios audros ir smarkus bangavimas, kadangi tokia porą lydės tarpusavio supratimas ir palaikymas“, – patikino numerologė.

Jos manymu, o ir kilus ginčams ar nesusikalbėjimams, juos visada pavyks išspręsti taikiai, be pašalinių įsikišimo. Taip pat išsiilgusioms stabilumo, pastovumo, ilgalaikių, taikių bei ramių santykių, geresnio vyro neras nė su žiburiu. Vienintelis bet... Tokioje santuokoje greičiausiai nepavyks išvengti nuobodulio bei monotoniškumo.

užtat visai kitoks santykių scenarijus susiklosto poroje, kur vienas iš jų gimė lyginę mėnesio dieną, o kitas – nelyginę. Mat jau pirmaisiais santuokos metais abiems gali kilti abejonių: kaip suprasti tą ar kitą partnerio frazę, gestą ir elgesį? „Net jei tarp jų ir bus meilė, bet ją lydės nuoskaudos, nesutarimai, konfliktai, pykčiai ir susitaikymai. Jų sąjunga bus nestabili net ir pragyvenus kartu 20-30 metų. Taip pat jie negalės pasigirti, kad supranta vienas kitą. Tai pasakytina ir apie jųdviejų požiūrį į gyvenimą, laisvalaikį, pramogas, valgymo ypatumus, aprangą. Nes tai, kas patinka vienam, dažnai nepatinka ar nepriimtina kitam. Bet tokia pora neretai gyvena tik dėl kitų: savo vaikų, tėvų, užgyvento turto ir panašiai“, – dalijosi pranašystėmis pašnekovė.

Anot jos, o jei abu partneriai gimė nelyginę dieną, tikėtina, kad jų santuoka bus stabili, konfliktai reti ir negilūs. Tokia pora visada atranda išeitį ir ieško sąlyčio taškų. Todėl pragyvena po vienu stogu ilgus metus ir pakankamai laimingai. Tą patį galima pasakyti ir apie dalykinius, verslo partnerius.

Yra ir dar vienas labai stiprus skaičius numerologijoje

Bet, kaip ir kiekvienoje taisyklėje, taip ir čia yra išimčių. Joms priklauso poros, kur vienas iš partnerių gimė mėnesio 7-tą, 14-tą, 21-ą ar 28-tą dienas. Mat visi šie skaičiai trumpinami iš 7. Žinia, septynetas – labai stiprus skaičius. „Gimusieji minėtomis (7, 14, 21, 28) dienomis visada ima iniciatyvą į savo rankas ir paprastai būna lyderiai poroje. Jų nepavyks perauklėti, padaryti pavaldžiais ir paklusniais, juo labiau nuolankiais. Todėl beliktų tik susitaikyti ir priimti jo viršenybę tiek šeimoje, tiek ir darbe“, – teigė numerologė.

Be to, jei abiejų partnerių gimimo dienoje yra skaičius 7, tai liudija, kad šios poros laukia geros perspektyvos, o jų santuoka bus tvirta ir kūrybiška. Žodžiu, jiems neteks nuobodžiauti.

Yra ir dar vienas stiprus skaičius numerologijoje. Tai – 29. Gimusieji bet kurio mėnesio 29 dieną laukia gyvenimo vertas likimas: aukštas postas, mokslinis atradimas, kūrybinė sėkmė ir su juo susijęs šlovingas apdovanojimas, pripažinimas. „Paprastai šią dieną gimusių žmonių gyvenimas išsiskiria iš kitų mirtingųjų. Užtenka prisiminti JAV prezidentą Johną F. Kennedy, aktorę Ingrid Bergman, pop karalių Michaelį Jacksoną.

Jų gyvenimas ir poelgiai – buvo nepriimtini visuomenei, jie vaikščiojo tarsi „peilio ašmenimis“, balansavo ties bedugnės kraštu. Todėl tokių žmonių gyvenimas neretai ir baigiasi tragiškai“, – patikino Marina.

Tuo tarpu skaičių 18 ir tą dieną gimusius žmones numerologai laiko „šėtoniškais“. Mat jame yra trys šešetukai (6+6+6=18). Nors šis skaičius dar vadinamas ir aristokratišku skaičiumi. Todėl gimusieji 18-tą mėnesio dieną gyvena pakankamai gerai, apsirūpinę, sočiai, o tai neretai sukelia ir aplinkinių pavydą.

„Šėtoniški“ žmonės – užsispyrę, kupini ambicijų, todėl dažnai pasiekia aukštų rezultatų ne tik moksle, bet ir sporte, karjeroje, meno sferoje. Be to, neretai labai sėkmingai susituokia arba sudaro naudingas vestuvines sutartis. Tai yra iš anksto pasirūpina ir savo vaikais. Tačiau ne šiap sau skaičius 18 vadinamas šėtonišku, Mat jis dažnai kėsinasi ne tik į šio skaičiaus turėtojo sveikatą, bet ir gyvybę.

Kodėl sutuoktuvių žiedas nešiojamas ant ketvirtojo piršto?

Santuoka – vienas iš svarbiausių įvykių žmogaus gyvenime. Nepaisant to, kad šiuolaikinių vestuvių ceremonijos gana dažnai skiriasi viena nuo kitos, bet kai kurios tradicijos – tvirtos ir jų laikosi beveik visi. Pavyzdžiui, priimta nešioti tuoktuvių žiedą ant ketvirtojo, bevardžio piršto. O ar kada nors susimąstėte, kodėl? Kokios šios tradicijos priežastys?

Mat didieji pirštai simbolizuoja jūsų tėvus. Rodomieji pirštai – tai jūsų broliai ir seserys. Viduriniai pirštai – tai jūs. O bevardžiai pirštai – tai jūsų vyras arba žmona. Tuo tarpu mažieji pirštai – jūsų vaikai. Didžiuosius pirštus galima lengvai atskirti. Tai – liudija, kad tėvai nebus šalia jūsų visą gyvenimą. Lygiai taip pat lengvai atsiskiria ir rodomieji bei mažieji pirštai.

Tai reiškia, kad jūsų broliai ir seserys kada nors gyvens atskirai, o užaugę vaikai taip pat kada nors paliks gimtuosius namus. Bet kaip besistengtumėte, nepajėgsite lengvai atskirti bevardžių pirštų. Tai liudija, kad sutuoktiniai turi būti kartu iki gyvenimo pabaigos. Tuo tarpu skaičius 4 (pradedama skaičiuoti nuo didžiojo piršto) reiškia meilę ir santarvę. Štai iš čia ir atsirado paaiškinimas apie neįtikėtiną santuokos jėgą ir prasmę.