113
Kitas

Avinas

Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, savaitės pradžioje lengviau galėsime atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus, tačiau gali sustiprėti ir nepasitikėjimas savimi ir rytdiena. Žvelkime į gyvenimą optimistiškai, priimdami kiekvieną jo akimirką, kaip mums būtiną patirtį ir dovaną.

Šios savaitės pirma pusė leis įžvelgti ir suvokti įvykių ir situacijų priežastis, gali atrodyti, kad mums nuo akių nukrito uždanga ir pamatėme pilną vaizdą, realią situaciją. Į viešumą gali kilti anksčiau slėpti dalykai, gali išaiškėti vienų ar kitų įvykių priežastys.

Šis laikotarpis palankus situacijos įvertinimui, suvokimui, kuriame gyvenimo etape randatės, tikrosios situacijos pamatymui ir įvertinimui.

Šią savaitę pakankamai dėmesio skirkite ir mažiesiems. Tegu ne vien birželio pirmoji būna simboline vaikų gynimo diena, bet kuo dažniau tegu mums būna svarbūs mažųjų rūpesčiai, mintys, pabūkime jiems ne tik rūpestingais tėvais, bet ir geriausiais draugais.

Ketvirtadienis – aštraus astrologinio fono – Saulė keliaus griaunamuoju 13-uoju Dvynių ženklo laipsniu. Šiuo laikotarpiu reikia būti atsargiems kelyje, nesiimti spręsti svarbių tarpusavio santykių klausimų. Darbo savaitės pabaigoje jautriau išklausykime moterų įžvalgas ir nuomonę, jų požiūryje gali netikėtai išaiškėti daug tiesos.

Savaitgalis ypatingas – sekmadienį Tėvo diena, tai puikus laikas parodyti savo dėkingumą ir pagarbą jus užauginusiam žmogui, kartu tai laikas, kai reikėtų lengvai nedalinti pažadų, o pasverti kiekvieną savo sakomą žodį, kad nenuviltumėte šalia esančių. Šios dvi savaitgalio dienos – puikus metas mums vidumi sustiprėti, pajausti atsakomybę už šalia esančius, už tuos, kuriuos mylime. Negailėkime šiuo laiku širdžių šilumos, tegu mums brangūs žmonės pasijunta mylimi ir labai reikalingi.

Nuotaikingos savaitės jums linki astrologė Lolita Žukienė!

Astrologė Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas