113
Kitas

Avinas

Tai mėnuo, kai norėsis apginti skriaudžiamus, kai į viešumą kils slėpti dalykai, kai aiškės teisybė ir kai bus skirta nedaug laiko neteisingiems dalykams ištaisyti. Tai laikas, kai bus mažiau kreipiama dėmesio į autoritetus, nes, kaip liaudies išmintis sako, ąsotis neša vandenį, kol ąsa nutrūksta. O ąsai nutrūkus, visas vanduo, kuris buvo neštas, gali išsipilti...

Tad reaguoti į situacijas patartina žaibiškai. Šį mėnesį patartina galvoti ne vien apie save, o ypač apie kitų, šalia esančių, gerovę.

Jau pati pirmoji jos savaitė gali pateikti netikėtų siurprizų. Kai kas pasijaus kaip vaikai, pajūryje statę smėlio pilis, kurias nuplovė jūros bangos. Pagalvokime, ką galima padaryti, kad taip neatsitiktų? Svarbu bus pasimokyti iš klaidų ir jas taisyti. Patirsite, kad siekiant sėkmės, kaip ir ieškant vandens, kasti šulinį turi tol, kol jį randi.

Venerai keliaujant Jaučio ženklu, kad daugėtų finansų, reikės įdėti nemažai pastangų, tačiau šaunu tai, kad atkakliu darbu galėsite nemažai pasiekti.
Astrologė Lolita Žukienė

Svarbiems sumanymams nuo gegužės 7 d., Uranui keliaujant griaunamuoju Avino ženklo laipsniu, iki 27 d. laikas nėra palankus. Tai griuvimo laikas, kai gali subyrėti tai, kas trukdo eiti į priekį. Šią nepalankią poziciją sustiprins ir gegužės 22 d. į Skorpiono ženklą atkeliavęs Juodasis Mėnulis. Galime būti linkę viską matyti juodžiau, prisiminti skriaudas ir nuoskaudas.

Tai laikas, kai turime girdėti vieni kitus. Šiuo laikotarpiu būtina būti atsargesniems buityje ir keliuose, vengti aštrių situacijų. Kurkite teisingus, rūpestingus tarpusavio santykius tiek darbo vietoje, tiek namuose. Pasidžiaukite buvimu su mylimais žmonėmis, galimybe būti suprastiems ir išklausytiems. Savo meile sušildykite ne tik jų delnus bet ir širdis! Jautrumas šalia esančiam žmogui bus tai, ko labiausiai reikia.

Gegužės vidurys palankus norintiems svarbių permainų. Palankus norintiems keisti gyvenamą vietą, užsiimti statybų, remonto darbais.
Nuo gegužės 20 d., Saulei pradedant kelionę Dvynių ženklu, tinkamas laikas kolektyviniams sprendimams, naujiems planams ir sumanymams.

Trečioji dekada palanki įdomios informacijos gavimui, mokslui, profesiniam tobulėjimui. Nuo gegužės 24 d., Venerai pradėjus kelionę Dvynių ženklu, lengviau galima bus rasti ir naujų finansinių galimybių. Nuo gegužės 28 d., Uranui iškeliavus iš griaunamojo Avino ženklo laipsnio, gali atsirasti naujų netikėtų galimybių ir pasiūlymų. Tad sėkmės jums gegužę!

113
Kitas

Avinas