Purewow.com nusprendė palengvinti jūsų apsisprendimo kančias ir patarti, kokios atostogos labiausiai tinka kiekvienam Zodiako ženklui. Kaip ten bebūtų, pakuokitės lagaminus.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18): Havana, Kuba

Vandeniai smalsūs iš prigimties, juos traukia neištirtos ar nepažintos žemės, tad Havana, kuri tik neseniai atvėrė sienas keliautojams, suteiks nepamirštamų įspūdžių.

Mėgaukitės senoviniu miesto žavesiu, puikia muzika ir menu. Galbūt netgi įsikvėpsite ir grįžę išsidažysite savo namų sienas turkio spalva.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20): Seišeliai

Žuvys per atostogas nori iš tikro atsipalaiduoti, nieko neveikti ir mėgautis saule, jūra, gražiais vaizdais ir skaniu maistu. Tad jums rekomenduojama vykti į Seišelius, kurie traukia turistus savo tobulais, net iki banalumo gražiais paplūdimiais.

Galėsite kiek tik norite mėgautis saule ir vandeniu, pasivaikščioti tropinėse džiunglėse, o jei pabos vartytis paplūdimyje ir užsinorėsite nuotykių, galite netgi nukeliauti laivu į kitą salą (jų yra 115).

Avinas (kovo 21 – balandžio 19): Patagonija, Argentina ir Čilė

Atsipalaiduoti? Per atostogas? Na jau ne. Jūs impulsyvūs, mėgstate nuotykius ir visuomet trokštate fizinių iššūkių. Jums patiks Patagonija, kvapą gniaužiančio grožio regionas, kuris driekiasi Argentinoje ir Čilėje.

Čia jūsų laukia daug vidutinio sunkumo ir ekstremalių maršrutų, vėsios marmuro olos ir skaniausios gyvenime ragautos empanados (ispaniški-portugališki trapios tešlos pyragaičiai su įdaru).

Jautis (balandžio 20 – kovo 20): Provansas, Prancūzija

Jaučiai iš aukšto žiūri į Avino ženklo atstovus, kurie vis kažkur skuba, lekia ir ieško nuotykių.

Jaučio ženklo atstovams svarbiausia atsipalaidavimas, prabanga ir gera savijauta. Jums reikia tiesiu taikymu vykti į Provansą – tai bus patogi, prabangi gyvenimo kelionė, kur galėsite grožėtis levandų laukais, akmenimis grįstomis gatvelėmis ir vynų degustacijomis.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20): Tulumas, Meksika

Kas jau kas, o Dvyniai tikrai žino, kaip gerai praleisti laiką. Energingi, komunikabilūs Dvyniai tiesiog žydės Tulume, kur galės lepintis paplūdimyje (kai norės ramybės) arba, įdėję daugiau pastangų, prie Majų Rivjeros griuvėsių, o vakarais galės linksmintis nuostabiame mieste, kuris garsus savo audringu naktiniu gyvenimu.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22): Džekson Houlas, Vajomingo valstija, JAV

Vėžio ženklo atstovams labiausiai rūpi šeima, tad ieškokite kelionių, kur galėsite vežtis visą savo komandą. Ramybės ir grožio oazėje Džekson Houle neteks nuobodžiauti (čia galėsite slidinėti, vaikščioti, žvejoti), o jei norėsite, galėsite tiesiog sėdėti, grožėtis stulbinančia gamta ir mėgautis ramybe.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22): Dubajus, Jungtiniai Arabų Emyratai

Liūtus traukia žavesys ir prabanga, o kurgi dar galima rasti tiek prašmatnaus, netgi perdėto pertekliaus, jei ne Dubajuje?

Persijos įlankos pakrantėje įsikūręs klestintis miestas, supamas smėlio kopų, žinomas dėl visus metus plieskiančios saulės, prabangių patogumų ir taip, vakarėlių. Iš esmės, šis miestas yra savimi pasitikinčių ir linksmybes mėgstančių Liūtų svajonės išsipildymas.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22): Granada, Ispanija

Praktiškos ir rimtos Mergelės turėtų vykti į praturtinančią ir lavinančią (tuo pačiu ir smagią) kelionę į kokią nors istorinę vietą, pavyzdžiui, Granadą. Aplankykite Alhambrą – didingus rūmus ir tvirtovę, tačiau patariame susitarti dėl ekskursijos su gidu, nes jūs paprastai nemėgstate klaidžioti be tikslo.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22): Keiptaunas, Pietų Afrika

Svarstyklių ženklo atstovai yra nerūpestingi, mėgstantys būti tarp žmonių, tad jiems labai tiks Keiptaunas. Čia dera neįtikėtino grožio kraštovaizdžiai ir klestintis kultūrinis gyvenimas – tai tobulas derinys Svarstyklėms.

Šiame mieste, kurio centras judrus, o aplinkiniai rajonai ramesni, jūs neturėsite kada ramiai sėdėti – nebent, aišku, norėsite.
Keiptaunas, Pietų Afrika

Skorpionas (spalio 23-lapkričio 21): Rovinis, Kroatija

Skorpionai nepriklausomi, mėgsta kontroliuoti situaciją, todėl jiems reikia rinktis tokią kryptį, kur gana ramu, bet vis vien tenka palikti savo komforto zoną.

Rovinis – žvejybos uostas Adrijos jūroje – yra puikus pasirinkimas, nes čia neįtikėtinai šviežias maistas ir prieinami nuotykiai. Jei norite peno akims ir sielai, būtinai aplankykite netoliese stūksančius didžiulių Bizantijos laikų rūmų griuvėsius.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21): Stambulas, Turkija

Šauliai labai mėgsta nuotykius (kartais net per daug), jie smalsūs, tad jiems itin tiks kelionė į Stambulą, kur tikrai netrūksta lankytinų vietų (mes žinome, kaip greit jums viskas nusibosta). Tam, kad pajustumėte tikrą šio miesto dvasią, apsigyvenkite nuomojamame būste, o ne dideliame viešbutyje.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19): Brekenridžas, Kolorado valstija, JAV

Ožiaragiai gana uždari, bet toks jau jų būdas. Atsargieji Ožiaragiai mėgsta kruopščiai iki smulkmenų suplanuotas keliones, tad jiems tiks kurortinis Amerikos miestas Brekenridžas – jame nepasiklysite. Čia galima kopti į kalnus (praktiškai ištisus metus), grožėtis puikia architektūra, o didžiausias pliusas – čia nebūna per daug turistų.
Breckenridge, Kolorado valstija JAV
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)