113
Kitas

Avinas

Juoda liemenėlė po balta palaidine atrodo vulgariai

Anot apatinio trikotažo gamintojų, tikrai neestetiškai atrodo išlendančios iš viršutinių drabužių kad ir permatomos, skaidrios spalvos silikoninės liemenėlės petnešėlės. „Demostruodamos skaidrios spalvos petnešėles ant savo pečių, jūs tarsi sakytumėte aplinkiniams: „Ne viskas gerai su mano krūtimis!“, - teigė kompanijos „Florange“ atstovė. Anot jos, geriau rinktis liemenėlę be petnešėlių – „Bando“ arba liemenėlę „Convertible“, suteikiančią galimybę keisti petnešėlių padėtį.

Ne kartą teko matyti, kad kai kurios merginos baltą liemenėlę užsideda po juoda permatoma palaidine arba priešingai. Nepaisant to, kad, palyginti, dar ne taip seniai toks derinys buvo madingas ir atrodė net seksualiai. Bet tai jau praeitis. Dabar tai atrodo ne tik kad negražiai, bet ir vulgariai

Beje, prisipažinkite, juk ne viena iš jūsų namuose dažnai vaikštote be liemenėlės? Tai labai blogai! Mat krūtinės raiščiai išsitampo ir jau kažin ar besugrįš į ankstesnę padėtį. Krūtys apvysta. Taigi vis dėlto geriau nešioti tai, kas jas prilaiko.

Viena didžiausių moterų klaidų - išsirenka netinkamo dydžio apatinį trikotažą. O prieš perkant liemenėlę, pirmiausiai reikia atkreipti dėmesį ne tik į kaušelių dydį, bet ir į petnešėlių ilgį.

Kelnaitės iš grynos sintetikos – tik ypatingomis progomis

Taip pat moterys daro didelę klaidą pirkdamos kelnaites iš grynos sintetikos. Reikia įsidėmėti visam laikui: kelnaičių, skirtų nešiojimui kasdien, medžiaga turi būti 80 proc. iš medvilnės ir 20 proc. iš elastano. Pirmiausiai dėl to, kad neprarastų savo formos.

Kita vertus, leistų kūnui kvėpuoti. Todėl iš sintetinių medžiagų pagamintą apatinį trikotažą geriau palikti tik ypatingiems atvejams. O jei apatiniai pagaminti iš 100 proc. medvilnės, juos nešiosite neilgai. Mat medvilnė greitai išsitampo ir praranda savo formas. Todėl jų sudėtyje turi būti bent šiek tiek likros.

Dar vieną didelę klaidą daro tos moterys, kurios apsimauna aptemtas baltas kelnaites, o jų kontūrai išryškėja per baltas viršutines kelnes. Iš tikrųjų tokiais atvejais reikia rinktis kūno spalvos ar baltas plono audinio besiūles kelnaites. Akivaizdžiai badančios akis kelnaičių linijos ir stambios jų siūlės, persispaudančios per viršutinius drabužius – tai barbariškas priminimas apie gūdų sovietmetį, kai nebuvo ne tik sekso, bet ir gražaus apatinio trikotažo.

Užtat dabar moterys gali nusipirkti labiausiai patinkančių modelių ir spalvų apatinį trikotažą. Vis dėlto, koks apatinis trikotažas labiausiai tinka moterims pagal Zodiako ženklus? Vyrai, sukluskite. Jums gera proga sužinoti ir padovanoti seksualius apatinius bei maloniai nustebinti savo mylimą merginą ar moterį.

113
Kitas

Avinas