113
Kitas

Avinas

Tad būkime kaip kalnų upė, įveikianti pasitaikančias kliūtis ir veržliai besiveržianti į priekį.

Nuo 22 d. ir Merkurijus keliaus Avino žvaigždynu. Šio tranzito įtakoje norėsis pakovoti už savo tiesą, kaip žmonės sako, nesinorės „vynioti žodžių į vatą“. Vis tik svarbu nesijausti kaip drambliukui krištolo parduotuvėje, ypač kovo 23 d., kada turėsime Mėnulio pilnaties užtemimą - galimi nuotaikų svyravimai.
Lolita Žukienė

Be to, šiomis dienomis, Mėnulio tranzito Svarstyklių ženklu įtakoje išryškės ir teisingų pasirinkimų būtinybė. Gali išryškėti ir pačių vidiniai prieštaravimai, juk Mėnulis keliaus Svarstyklių ženklu ir bus Saulei, keliaujančiai Avino ženklu, opozicijoje. Taipogi gali tekti paderinti skirtingus požiūrius ieškant kompromiso.


Didįjį penktadienį, Mėnuliui perėjus į Skorpiono ženklą, astrologinis fonas - sudėtingesnis, tad būkite atsargesni keliuose. Gali iškilti anksčiau buvę nuoskaudos, bendraudami stenkitės susilaikyti nuo kritikos.

Šeštadienį situacija dėka harmoningų Mėnulio ir Veneros aspektų palanki draugystei ir meilei bei santarvės namuose stiprinimui. Na, o Šv. Velykų rytas atneš ilgai lauktą ramybę ir harmoniją. Geros jums Margučių šventės!

113
Kitas

Avinas