Kad sekantys metai būtų sėkmingi, pasistenkite prisiminti, kas praeitais metais buvo gera jūsų gyvenime. Su dėkingumu gražiai įvertinkite šalia buvusių žmonių pastangas, kad jūsų gyvenimas būtų laimingesnis. Meile ir dėkingumu apgaubkite savo brangiausius žmones. Tegul jiems šiandien netrūksta jūsų dėmesio ir švelnumo.

Tad koks turėtų būti šis Naujųjų metų sutikimas? Sėkmę pagal kinų tradicijas, į namus kvies deganti ugnis, raudona, auksinė, geltona ir balta spalvos, ugnies spalvų vaisiai, linksmas juokas ir puiki nuotaika.

Beje, uždenkite šalia esančius aštrius įrankius, kad, kaip kinai teigia, žirklės ar peiliai nesukarpytų ir nesužeistų jūsų laimės, nes nuo 8 d. iki 9 d. 10.20 Marsas keliaus griaunamuoju Skorpiono laipsniu. Taipogi palanku apmokėti sąskaitas, atiduoti skolas.

Tai galėtų būti ne tiek triukšmingas, kiek labai jaukus vakaras. Kad metai būtų sėkmingi, aprangos kodas: raudona spalva. Puoškitės raudonais aksesuarais, rūbais, tiktų raudona staltiesė, servetėlės, ryškių spalvų interjero detalės – ant stalo galėtų būti vaza su apelsinais, mandarinais – ugnies spalvų vaisiais.

Sveikinimus teikite raudonuose vokuose, dovanėlę perriškite raudonu kaspinu.

Be raudonos, šiandien rinkitės geltoną ir oranžinę – ugnies spalvas. O svarbiausia bus jūsų gera nuotaika!