Baldus namuose reikia statyti toliau nuo sienų. Tai skatina bendrauti, stiprina ryšį su kitais žmonėmis, padeda būti atviresniems ir nebijoti rodyti emocijų.

Vienišių namuose visko turėtų būti poriniais skaičiais, pavyzdžiui, du foteliai, keturi paveikslai, šešios dekoratyvinės pagalvėlės ir kt. Tai atbaido vienatvę ir padeda rasti antrąją pusę. Netgi lovos reikia dvigulės, net jeigu tenka miegoti vieniems.

Norintieji sukurti šeimą namus turėtų puošti savo vaikystės nuotraukomis, kuriose jie apsupti artimųjų. Šios nuotraukos turėtų kabėti ar stovėti pačiose matomiausiose ir dažniausiai lankomose namų vietose.

Jeigu siekiama sustiprinti ryšį tarp mylimųjų ir išspręsti visus konfliktus, patariama įsigyti apvalų pietų stalą. Jis spinduliuoja teigiamą energiją, skatina supratingumą ir toleranciją.

Pasiilgusieji romantikos ir šiltų jausmų namus turi dekoruoti rožine spalva. Kuo jos daugiau, tuo namuose daugiau meilės, laimės ir kitų gerų emocijų.

Vienišiams, niekaip nerandantiems artimos sielos, reikėtų labiau puoselėti pietinę namų pusę. Ji lemia bendravimą ir populiarumą. Kuo ši namų vieta tvarkingesnė ir labiau išpuoselėta, tuo didesnė tikimybė pritraukti mielų žmonių. Pietiniame būsto kampe galima pamerkti rausvų rožių, pastatyti raudonų žvakių ir kitų meilę simbolizuojančių dekoracijų.