113
Kitas

Avinas

Kartais eidami savo gyvenimo keliu norėsite stabtelėti ir suvokti – ko iš tiesų siekiate, kas jums yra svarbiausia. Marso tranzito Mergelės ženklu įtakoje, siekiant savo tikslų šį mėnesį reikės būti kantriems ir atkakliems, ramiai įveikti pasitaikančias kliūtis, atrasti savyje jus palaikančią tvirtybę.

Tad būkite šią savaitę kaip vandenynas – kuris, nepaisant audrų ir didžiulių bangų paviršiuje, gelmėse išlaiko rimtį ir ramybę.

Šį mėnesį gali tekti atlaikyti ir nemažai kritikos, bet juk tik tie, kas nieko neveikia, neklysta. Visi mokomės iš savų patirčių, atmindami, kad nesvarbu, koks tu parkrenti, svarbu – koks atsikeli.

Atsitieskite nuo skaudžių prisiminimų, juos palikdami už savo vidinės šventovės durų, ir lai joje net ir ūkanotą rudens dieną šviečia Saulė!

Bendrauti pirmąją spalio savaitę nebus visai lengva, dėl retrogradinio Merkurijaus kelionės Svarstyklių ženklu. Turint omenyje, kad ten vieši Juodasis Mėnulis – projektai šią savaitę judės sunkiai, norėsis darbus atidėlioti, o ir priimtus įsipareigojimus žmonės bus linkę realizuoti ne iš karto. Tad savalaikis veiksmų atlikimas – vienas svarbiausių šio mėnesio uždavinių.

Ieškantiems darbų, jų paieškos sėkmingesnės bus antrąją spalio savaitę, kai Merkurijus vėl judės direkcine kryptimi.

Šiuo laikotarpiu iš Liūto į Mergelę perėjusi Venera iškels būtinybę ieškoti būdų daugiau užsidirbti, rasti papildomų finansinių šaltinių ir skatins atkreipti dėmesį į detales, iš kurių susidėlioti turės visas jūsų tikslų paveikslas. Į Mergelės ženklą perėjusi Venera padės lengviau susirasti naujus darbus paslaugų, prekybos ir finansų srityse.
Veneros tranzito Mergelės ženklu įtakoje daugiau dėmesio skirsite sveikatai, mitybai ir grožiui.

Sėkmingas laikas besidarbuojantiems paslaugų, finansų srityse. Žmonės bus labiau linkę pirkti ne prabangius, o praktiškus dalykus.

Saulės kelionė Svarstyklių ženklu ragins ieškoti kompromisų tiek su savo viršininku, tiek asmeninių santykių srityse.

Daugeliu atvejų ugdysimės kantrybę ir į sėkmę kilsime pakopa po pakopos, bet užtikrintai.

Baltojo Mėnulio tranzitas Žuvų ženklu trečią spalio savaitę išryškins kūrybinius sugebėjimus. Rašytojus, menininkus lankys įkvėpimas, tik štai realizacija kūrinių gali strigti – jie gali ilgiau laukti įvertinimo ir pripažinimo.

Avino ženkle dar viešintys Nusileidęs Mazgas ir Uranas aktyvuos norą siekti greitų rezultatų. Dar išliks avaringumo ir gaisringumo pavojus.
Kai kurie būsite labiau smulkmeniški, tad galimos „audros stiklinėje“.

Kartais savęs klausite, kodėl šiuo laikotarpiu susiduriate su sunkumais ir neobjektyvumu jūsų atžvilgiu - tai dėl Juodojo Mėnulio tranzito Svarstyklių ženklu. Išeitis: stenkitės nesivelti į konfliktus ir išlaikyti vidinę pusiausvyrą. Tam padės sportas, joga, meditacija ir mėgstama veikla.

Venerai keliaujant Mergelė ženklu ieškantys draugų atkreipkite dėmesį į žmones, su kuriais bendrausite darbo klausimais. Tarp jų galite surasti žmogų, turintį tokių pat pomėgių.

Pinigėlių gausės pamažu, nes vis atsiras būtinų smulkių išlaidų, tad šį mėnesį su finansais elkitės apdairiai.

Jūsų jausmai spalio mėnesį bus permainingi. Kai kurie atvers savo širdis likimo nuskriaustiems, o kitiems stiprės noras rūpintis daugiau savimi. Šiems spalis tinkamas naujo savo stiliaus kūrimui, seksis generuoti naujas idėjas, atskleisti savo kūrybinius sugebėjimus.

Įdomaus ir turiningo jums spalio!
113
Kitas

Avinas