Rugsėjo 24 d.- spalio 23 d.

7 –asis Zodiako ženklas.

3 –iasis oro ženklas.

5 –asis pagrindinis ženklas.

Valdančioji planeta: Venera.

Laimingas skaičius: 6 ir visi skaičiai, kurie dalijasi iš 6.

Astrologinės spalvos: tamsiai žydra, purpurinė, jūros bangos spalva.

Astrologiniai akmenys: smaragdas, safyras, opalas, perlas.

Svarstyklės valdo 7 horoskopo namą.

Bendra asmenybės charakteristika

Svarstyklės visą savo gyvenimą ieško žmogaus, kuris būtų idealiu sutuoktiniu, tačiau jį suradusios retai būna laimingos. Kodėl? Galbūt Svarstyklės įsimylėjusios pačią meilę? Svarstyklių ženklo žmonės gali būti taip pat nepaaiškinami, kaip ir Veneros paviršius, kurį astrologai sunkiai įžiūri dėl rūko virš jo.

Astrologinis šio ženklo simbolis - svarstyklės, bet dauguma šio ženklo žmonių visuomeninėje ir asmeninėje srityje bando sulyginti šias Svarstykles. Svarstyklėms labai reikalinga lygybė ir harmonija, o kuomet tai neįmanoma, jos greičiau pasitrauks, nei dės kokias nors pastangas, kad pakeistų padėtį. Savo sūnus ir dukteris Venera apdovanoja aštriu analitiniu protu, ypač meno srityje, Svarstyklės savo išmintimi pritraukia daugelį žmonių, kuriems reikia jų patarimo. Jos taipogi nuoširdūs draugai ir dalykiniai partneriai.

Intuityvios savybės ir estetinis grožio supratimas daro Svarstykles įžymiais dailininkais, poetais, rašytojais, kompozitoriais, dainininkais ir aktoriais. Galima įsivaizduoti, kad dėl visų šių savybių jos pačios laimingiausios iš visų astrologinių ženklų, ir dažnai jos iš tikrųjų laimingos, tačiau tai priklauso dar ir nuo to, ar Svarstyklės gyvenime randa dvasinį bendrininką.

Visiškai neįmanoma apie Svarstykles galvoti vienaskaitoje: jos ateityje bus susijusios su laimingu atsidavimu visose gyvenimo srityse. Mes matome, kad Svarstyklės - meilės ieškotojos. Tačiau ne tiesiogine prasme, kaip, pavyzdžiui, Šaulys arba Skorpionas. Svarstyklės ko gero tikisi to nepaprasto vakaro, kada išgirs nepažįstamojo juoką, kuris vėliau taps jų dvasiniu bendrininku ir pripildys jų gyvenimą.

Tačiau dėl visų šių savybių Svarstyklės netampa lpnu priešininku, kai jūs jau jį turite. Jų nepriklausomybė nepajudinama, nors tai jos išreiškia minkštai ir nepastebimai. Jos visada įsivaizduoja žmogaus, kurio ieško, tipą. Svarstyklės aukštai vertina žmones. Jų noras padaryti žmones laimingus būna toks didelis, kad greičiausiai jos įtiks kitiems, nei sau, vienok jos nesilpnavalės, kai mato, jog jų natūros įžeistos.

Su jas supančia aplinka Svarstyklės dažnai nesutaria, nes tapatina save su elegancija ir gracija, jos imsis visko, kad išvengtų kontakto su žmonėmis, negerbiančiais etikos ir gero skonio įstatymų.

Veneros planetą, palyginus su “sėkmingesniu Jupiteriu”, astrologai laiko “mažiau sėkminga”. Svarstyklės turėtų išsiugdyti praktiškumo dvasią, kad skintų jų dangaus valdovo atneštus vaisius. Kai Svarstyklės ramios, jos nuostabios.

Ir šiuolaikiniame komerciniame pasaulyje jos turi du pranašumus: jų ženklas valdo meilės ir idealizmo sritį.

Psichoseksualinė charakteristika

Kyla klausimas: jeigu Svarstyklės turi tiek geradarių ir taip aistringai ieško partnerio, kodėl gi jos negali patenkinti ir išlaikyti savo meilės objekto? Atsakymas tas, kad šio ženklo žmonės žvelgia į mylimuosius ne kaip į žmones, o kaip į gražius meno kūrinius. Mūsų seksualinės laisvės amžiuje mažai moterų egzistuoja, kurioms patinka, kad jomis žavėtųsi per atstumą.

Visiems taip pat žinoma, kad tokio tipo vyrų irgi reta. Glamonės ir fizinis artumas laikui bėgant veikia Svarstyklių nervus, šie meilės dievai deda visas pastangas, kad taptų gražiais, gundančiais ir žavingais ir, kai jie, pagaliau, randa tą, kurio ieškojo, prasideda jų nuostabus rožinis romantinio susižavėjimo periodas ir tuomet iš tikrųjų galima patikėti, kad Svarstyklių ženklo žmonės yra nuo meilės planetos - Veneros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)