Sausio mėnesį, iki vasario 5 d., Ožiaragio žvaigždyne tebebus Baltas Mėnulis. Dangus jums bus palankus, ypač jei kursite savo didesnius planus, kelsite sau nemažus tikslus.

Vasario mėnesį Ožiaragiai gali būti ne tokie drąsūs ir ryžtingi, tad visai gerai būtų jei namiškiai ar geri draugai jus palaikytų, paragintų eiti į priekį.

Kovo mėnesį labai norėsis susidėlioti viską į lentynas, įsivesti sistemą, ypač finansų srityje. Tad ryžtingiau ieškokite papildomų ar naujų darbų, investavimo galimybių, kurkite naujus planus.

Baltam Mėnuliui keliaujant Vandenio Ženklu, gyvenimas būtinai norės jums parodyti, kad galimi ir pokyčiai, ir netikėtumai, kad visos sistemos gali kisti, atsirasti kažkas naujo, tad turėsite tapti lankstesniais.

Kovo 20 d. Saulės užtemimo laikotarpį praleiskite ramiai, neplanuokite didelių renginių ar svarbių susitikimų.

Balandžio 4, Mėnulio užtemimo laikotarpiu, norėsis visame kame greitų rezultatų. Neskubinkite įvykių, kantrus pozicijų derinimas atneš didesnę naudą.

Gegužės mėnesį bus labai geras laikais pamąstyti apie karjeros galimybes, naujų veiklų suradimą.

Birželis bus sėkmingas išvykoms, kelionėms, norintiems imtis kažko naujo. Liepos 1-2 ir liepos ir liepos 29-30 dienomis, kai Mėnulis keliaus jūsų ženklu, norintiems kurti šeimas palanku pagalvoti apie nuoširdų meilės prisipažinimą.

Rugpjūtis bus šaunus metas auginantiems mažuosius, kartu puikiai leisite laiką ir galite padėti jiems susirasti naują įdomią veiklą.

Rugsėjis įdomus bus savirealizacijos galimybėmis, atsiskleis jūsų kūrybiniai sugebėjimai. Tik rugsėjo 13 – Saulės užtemimo, ir 28 – Mėnulio užtemimo – laikotarpiais, būkite tolerantiški turintiems kitokią nuomonę ir nespręskite svarbių šeimyninių problemų.

Lapkritis atneš puikias karjeros galimybes ir būtinybę stiprinti savo sveikatą. Gruodis sėkmingas susitikimas, kelionėms, komandiruotėms, savęs tobulinimui ir, žinoma, pasirūpinimui jūsų artimaisiais ir draugais. Skirkite namiškiams daugiau dėmesio, kad jie pasijustų labai jūsų mylimais ir labai reikalingais.

Sėkmingų jums 2015!