Sausio mėnesį spręskite finansines problemas. Labai svarbu matyti ilgalaikę perspektyvą ir tinkamai įvertinti savo jėgas ir galimybes.

Vasario mėnesį į pirmą planą iškils meilės, draugystės klausimai. Galimi netikėti likimo posūkiai, svarbu žinoti, kas jums yra svarbiau: gilus jausmas ar noras įrodyti sav o tiesą. Ypač jautriau reaguosite į kritiką vasario 10, 11, 12 dienomis, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis.

Kovo 7, 8, 9 dienomis pasirūpinkite savo mama. Galbūt jai reikia jūsų patarimo. Artėjant saulės užtemimui kovo 20 d., labai svarbu nebeprisiminti, kas kada ne taip buvo – Skorpionai turi labai gerą ilgalaikę atmintį. Tiesiog įsigykite po gerą trintuką ir ko nereikia, mintyse ištrinkite.

Prieš pat saulės užtemimą - labai svarbus laikotarpis, kai galite lengviau paleisti praeitį. Tada turėtumėt labai sėkmingus ir gerus metus. Kovo mėnesį – geras laikas labai kūrybingiems žmonėms.

Per mėnulio užtemimą galimi nuotaikų svyravimai. Jo metu galėtumėt atsisakyti kandumo. Kartais Skorpionai pasižymi kandumu, gebėjimu pataikyti į pačią skaudžiausią vietą. Tad jei sugebėsite sulaikyti tą žodelį ar sušvelninti, tai žinokite, jūs tikrai nusipelnysite likimo apdovanojimo.

Balandį norėsis visose situacijose aiškumo. Būkit drąsūs ryžtingi. Išgirdę aštresnį žodelį stenkitės nesupykti ir neprikurkite, ką dar blogesnio jums ketino pasakyti. Tiesiog supraskite, kad atrodo šiuo metu blogiau negu yra.

Gegužę imkitės investicinių ir finansinių projektų, kol iš jūsų ženklo iškeliavęs Saturnas, mažiau patirsite kliūčių ir jausite finansinių apribojimų. Palanku pradėti statybas, pirkti, parduoti, nuomoti nekilnojamą turtą, daugiau bendrauti ir užsiimti bendra veikla su mylimu žmogumi, netgi įsigyti patikusį brangesnį pirkinį.

Beje, Saturnas į jūsų ženklą grįžta birželio 15 d, ir išbus jame iki rugsėjo 17 d., tad šiuo laikotarpiu galit vėl būti taupesni, viskam reikės daugiau pastangų.

Rugsėjo mėnesį daugiau reiks skirti dėmesio sveikatos stiprinimui. Pasportuokite, pabūkite daugiau laiko gryname ore, nes tradicinės tabletės ilgai laukto rezultato gali ir neduoti. Šio mėnesio 13 d., Saulės užtemimo metu, ir rugsėjo 28 d. būsit jautresni ir linkę sutirštinti spalvas. Padidės jautrumas.

Lapkritis, ypač po Tam įtakos turės ir nuo 2 iki 21 d. Jūsų ženklu keliaujantis Merkurijus. Turintys šeimas pasirūpinkit mažaisiais, jiems reikės jūsų palaikymo.

Veneros tranzitas jūsų ženklu atneš labai sėkmingą jums periodą. Atrasit naujų finansinių galimybių. Galimas kilimas karjeroje. Svarbu išlaukti savo sėkmės valandos. Neskubėkit ir nerizikuokit abejotiną sėkmę siūlančiais projektais.

Ieškantys gyvenimo draugės, vyrai gali sutikti lemtingą savo gyvenimo moterį. Šventėms pasikvieskite gimines pas save. Jų buvimas ir nuoširdūs palinkėjimai sukurs jaukią šventinę nuotaiką.

Šviesių ir dosnių jums 2015 –ųjų.