Bet visi nemalonumai turėtų sukristi į spalį-lapkritį. Iš tikrųjų tai bus labai pavojingas periodas, kai bus jaučiama kitų valstybių agresija mūsų atžvilgiu. Mes gal iš dalies būsime veliami į konfliktus, kažkur gal savo kariuomenę siųsime, gal finansuosime karą, tik reikia tikėtis, kad viskas vyks ne mūsų teritorijoje.

Mano nuomone, jei kitus metus mes pragyvensime taikiai ir nesivelsime į visokias situacijas su savo kaimynais, tai, ko gero, 2016 m. visos tos įtampos baigsis ir pradėsime galų gale ramiai gyventi. Nes šitie metai sąlyginai buvo ramesni ir ekonomikai, ir jeigu ne tas kaimynų fonas, būtų buvę viskas lyg ir neblogai.

2015 metais bus keli sunkesni periodai, tai kovo vidurys ir balandžio pradžia, nes bus dalinis Saulės ir dalinis Mėnulio užtemimai Žuvų ir Avino ženkluose. Tai bus kovo 15 ir balandžio 4 d.

Tomis dienomis žmonės turėtų būti atsargesni, nerizikuoti, neviršyti greičio, būti drausmingi.

Antras užtemimų komplektas yra Mergelės ženkle rugpjūčio 13 dieną. Ta 13 diena visada nėra labai maloni, bet kai kuriems ji neša sėkmę, ypatingai tiems, kurie yra gimę tą dieną. Bet reikia neužmiršti, kad per tą dalinį Saulės užtemimą nerizikuoti dėl darbo, dėl veiklos, nedaryti jokių medicininių procedūrų, kad ir lengvų., tiesiog tą periodą išbūti ramiau.

Paskui Svarstyklių ženkle bus pilnas Mėnulio užtemimas, kurio metu geriau nesibylinėti ir neieškoti teisybės, nes nieko gero iš to nebus.

Tie užtemimai iš tiesų neturės labai didelės įtakos mūsų šalies gyventojams. Tačiau tą laiką derėtų atsiminti ir dar tarp tų periodų pora savaičių būti atsargesniems ir ramesniems.

Ožkos metai yra pakankamai kaprizingi, smulkmeniški, ambicingi, labai daug tuštybės,blizgučių, bet kas tai daro išmintingai ir su protu, tas gali turėti iš to naudos. Kuriems Zodiako ženklams 2015-ieji bus labai sėkmingi, o kuriems sėkmės bus pagailėta?

Ypatingai 2015 m. seksis ambicingiems bei labai kūrybingiems žmonėms. Tai labai kūrybingas ir efektingas periodas ir galime tikėtis didelio šuolio.

Avinui 2014 m. buvo labai sunkūs, labai įtempti ir neramūs, pilni beprotiškų sprendimų, kai lygioj vietoj galima paslysti. Taigi bjaurusis periodas Avinams baigsis 2015 m. balandžio pabaigoje, jie po truputį išsikapstys ir tada ilgam grįš sėkmė.

Jaučiams ateinantys metai bus labai geri. Jie bus sėkmingi visuose tiksluose ir šiais metais visiškai neribojami. Ypatingai darbštuoliukai Jaučiai, kurie neturi žalingų įpročių, labai ryškiai turtės.

Dvynius kitais metais gali apimti depresija, jie nesusitvarkys su nuotaikomis. Mes su vyru Dvynių nepriskiriame prie sėkmingųjų, gal labiau prie tų neutralių ženklų, kuriems galimybės yra nemažos, bet jie dėl depresijos ar vidinio nuovargio negali jų išnaudoti.

Vėžiukams 2015-ieji irgi nebus labai sėkmingi metai, tad jie turės labai apsvarstyti kiekvieną žingsnį, sverti kiekvieną žodį ir daug dirbti, kartais net neatlyginamai.

Liūtams ateina labai sėkmingas laikas, tiesiog svajonių pildymosi metas, bus daug apdovanojimų ir laimėjimų. Ir iš tikrųjų Liūtai gali į 2015 metus atsisukti drąsiai ir su šypsena ir tikėtis Dievulio apdovanojimo.

Mergelės situacija nevienareikšmiška, nes šiame ženkle laukia užtemimas. Kaip sakoma, tikslai pasiekiami, bet čia galioja posakis „per daug nenorėk, nes svajonės pildosi“, ir kai tau išsipildys ta svajonė, kur tu visa tai dėsi.

Svarstyklėms irgi ateina sunkesnis laikas, sunkesni metai. Tiksliau, moralinio sunkmečio metai, kada padėtų meditacija, bažnyčia ir kitokios dvasinės technikos.

Skorpionų laukia neblogas periodas. Tai gerbūvio gerinimui skirti metai. Kadangi Skorpionai moka svajoti, tai bus svajonių pildymosi metai.

Šauliams bus neutralūs metai – kur gerai, tai gerai, kur blogai, tai blogai. Šauliams reiktų susimąstyti, ar tuo keliu eina. Jeigu kažkas kliūna, reikia pradėti naują etapą ir jis bus tada teisingas.

Ožiaragiai irgi priskiriami prie sąlyginai vidutiniškų ženklų sėkmės atžvilgiu. Pirmiausia silpnesniems Ožiaragiams rekomenduojame įgyti daugiau savarankiškumo ir iš aplinkos nesitikėti paramos, nes pats sau esi geriausias draugas. Dėl to jie šiais metais gali jausti šiek tiek diskomforto.

Vandeniams sėkmė bus permaininga – mėnuo sekasi, mėnuo nesiseka. Bet irgi jie priskiriami labiau prie neutralių ženklų.

Na, o Žuvis mes priskiriame prie sėkmingų ženklų šiais metais, svarbiausia – norėk, daryk ir turėsi. Taigi būtent NORĖK - kad ta prigimtinė Žuvų tinginystė būtų nugalėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1236)