113
Kitas

Avinukams

Šį mėnesį atverkime savo širdis gerumui, pasirūpinkime vieni kitais. Tikslų siekime laiptelis po laiptelio, atkakliai, pasidžiaugdami pradžioje ir mažesne sėkme. Jūsų rankų švelnumo labai reikės mažiesiems. Šiltas palaikymas ir priglaudimas jiems bus tiesiog būtini. Ypač tai svarbu mažiems mokinukams - tiek daug jiems reikės pradžioje išmokti. Šaunios jiems bus jau pirmosios rugsėjo dienos. Saulės tranzitas Mergelės ženklo palankiaisiais laipsniais sudarys puikias galimybes sėkmingai pradėti naujuosius mokslo metus.

Kartais per skubėjimą, užmirštame savo dėmesiu pradžiuginti tėvus, garbaus amžiaus sulaukusius senelius. Rugsėjį būtinai tai padarykime. Net maža smulkmena, skambutis ar žinutė praskaidrins jų dienas ir suteiks džiaugsmo jiems visai savaitei.

O besidarbuojantiems suaugusiems rugsėjį palanku spręsti finansines ir materialaus gerbūvio problemas. Kruopščiai taupantys atras naujas galimybes. Ieškantys naujų darbų juos galės, būdami atkaklūs, surasti. Tinkamas metas įsigyti nekilnojamą turtą, ypač jei jo ieškome priemiestyje, arti miškų, vandens telkinių. Tad ieškantys sodybų poilsiui ar kaimo turizmui, galit lengviau rasti tinkamą.

Rugsėjo pirmosiomis dienomis, Saulei keliaujant palankiaisiais Mergelės ženklo laipsniais, spręskite buitinius klausimus. Pasidalinkite visi darbeliais ir nepagailėkit nuoširdaus įvertinimo jį atliekantiems.

Mėnulis, judėdamas Šaulio ženklu, stiprins mokytojų ir vadovų autoritetą, išryškins jūsų organizacinius sugebėjimus. Veneros tranzitas Liūto ženkle mumyse žadins norą būti pripažintais, stiprins norą įsigyti prabangesnių pirkinių. Svarbu, kad tai atitiktų jūsų galimybes, kadangi skolintis nėra palankus metas.

Jupiterio buvimas Liūto ženkle skatins būti atviriems naujiems pasiūlymams, nebijoti išsakyti savo lūkesčių. Darbuose verta atkreipti dėmesį į smulkmenas, nepraleisti naujų galimybių.

Pirmąją rugsėjo dekadą pradžiuginkite mylimą žmogų puikiu laisvalaikio pasiūlymu, pvz., bilietais į gerą koncertą, ar surenkite tik Jums dviems įsimintiną vakarą abiems labiausiai patinkančioje aplinkoje. Auginantys vaikučius būkite išradingi ir sugalvokite visai šeimai smagių laisvalaikio užsiėmimų.

Antroji dekada Venerai keliaujant Mergelės ženklu ypač palanki naujų, ar papildomų darbų ieškantiems. Galit gauti net keletą skirtingų gerų pasiūlymų. Svarbu teisingai pasirinkti. Šis mėnuo palankus perėjimui į naują darbą, o taipogi išspręsti susikaupusius darbinius klausimus, atrandant naujus, netikėtus sprendimus. Taipogi galit rasti naujų finansinių galimybių.

Marso tranzitas Šaulio ženklu kurs Draugystei, bendravimui ir Meilės susitikimams palankų trečiosios dekados laikotarpį. Vieniši galit sutikti tinkamą Jums žmogų visai netikėtai, išvykoje ar net spręsdami buitinius reikalus. Tik neskubėkite vertinti. Duokit sau laiko geriau jį pažinti.

Jau turintys šalia brangiausią žmogų atraskite vieni kituose daug gerumo ir tų savybių, kurias vieni kituose mylite, susilaikykite nuo kritikos vieni kitiems. Jei galite kažką geriau padaryti, tiesiog imkite ir darykite. Juk žinome, kad kritika pirmiausia parodo pyktį ir nepasitenkinimą pačiu savimi, tad šaunu būtų pagalvoti, kaip atskleisti savo gerąsias savybes.

Nešykštėkime šilto žodžio ir dėmesio Jūsų mylimiausiam, ir pasaugokime savo širdį ir jausmus vien tik jam. Pagalvokite, kokia malonia staigmena jį nustebinti, kaip paįvairinti Jūsų laisvalaikį, kokių naujų spalvų suteikti Jūsų tarpusavio santykiams.

Paskutinės rugsėjo dienos tinkamos įsigyti augintinį. Galbūt galite priglausti be namų likusį šuniuką. Suraskime naujų detalių, leisiančių atnaujinti Jūsų garderobą. Pagalvokite, kaip norėsis šį rudenį atrodyti. Juk taip smagu susikurti naują savo įvaizdį.

Tai yra bendros šio mėnesio tendencijos, o norint didesnio konkretumo, reikia nagrinėti jas kartu su asmeniniu horoskopu. Sėkmingo ir gausa džiuginančio Jums rugsėjo!

Sėkmingos dienos: 4, 11, 12, 13, 15, 17,18.19,22,25, 26,27, 29
Būkite atidesni: 5, 9, 14, 20, 23, 30

113
Kitas

Avinukams