Ožiaragiai sėkmingai atliks komercines operacijas, susijusias su vertybiniais popieriais ir įvairiais dokumentais. Šie sandoriai bus nesudėtingi ir labai pelningi. Jeigu galvojate pakeisti darbovietę arba veiklos sferą, tai verčiau kol kas atsisakykite šių planų. Sėkminga diena - pirmadienis.

Vandeniai visą savaitę bus gerai nusiteikę, todėl pavyks iškart įgyvendinti visus planus. Jeigu pasistengsite, tai nebus jokių kliūčių pasiekti geidžiamų rezultatų. Sėkmė jus lydės tiek profesinėje veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Palankios dienos - pirmadienis ir sekmadienis.

Žuvys ateinančią savaitę turės daug dėmesio skirti šeimai - jūs visa galva pasinersite į buitines ir giminaičių problemas. Profesinės veiklos sferoje iškils daugybė nuobodžių klausimų. Savaitė bus sėkminga verslininkams, svarbiausia - nepražiopsoti šanso, kurį jums suteiks žvaigždės. Palankios dienos - antradienis ir penktadienis.

Avinai turi puikių galimybių pagerinti savo materialinę padėtį prekybine veikla arba rizikingomis investicijomis. Tikriausiai vyksite į tolimas keliones, susitiksite su įdomiais žmonėmis. Savaitės pabaigoje prisiminsite nesutvarkytus reikalus ir neišspręstas problemas. Sėkmingos dienos - antradienis ir penktadienis.

Jaučiams astrologas pataria sumažinti aktyvumą, neklausyti ir neduoti patarimų. Ypač atsargiai dirbkite su dokumentais - jeigu padarysite klaidų, sėkmė gali nusigręžti nuo jūsų. Asmeniniame gyvenime taip pat gali būti problemų. Sėkminga diena - šeštadienis.

Dvynių ateinančią savaitę laukia įdomios permainos įvairiausiose gyvenimo sferose. Nemėginkite jų numatyti ir nebandykite likimo, paprasčiausiais pasikliaukite savo jėgomis - viskas susiklostys taip, kaip ir turi susiklostyti. Astrologas jums taip pat pataria kol kas neplėsti partnerystės ryšių ir nesiimti naujų darbų. Palankios dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Vėžiai ateinančią savaitę turės pasistengti išsaugoti materialinį stabilumą. Astrologas iš anksto jums praneša, kad galite patirti didelių nuostolių, todėl būkite itin atsargūs, kai turėsite reikalą su svetimais pinigais. Nuo problemų pailsėsite šeimoje, kur jūsų laukia daug įdomių ir malonių įspūdžių. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Liūtai ateinančią savaitę dar kartą atsidurs įvykių centre, ir visas dėmesys bus sutelktas būtent į jus. Jūs vėl pasijusite esąs reikalingas, galėsite pritaikyti savo neeilinius organizacinius sugebėjimus, pasieksite puikių rezultatų. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Mergelės bus kupinos jėgų ir energijos. Ateinantis laikotarpis daug kuo palankus žmonėms, siekiantiems populiarumo. Be to, savaitė tinkama darbinei veiklai, jūs sėkmingai sutvarkysite senus reikalus ir pradėsite įgyvendinti naujus planus. Svarbus ateinančių dienų rezultatas bus jūsų finansinis stabilumas. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Svarstyklės pagaliau sutvarkys įkyrėjusius kasdienius reikalus ir galės imtis kūrybos, ugdyti savo talentą. Sugebėjimas kontroliuoti situaciją ir laiku priimti reikiamus sprendimus sudarys prielaidas pagerinti materialinę padėtį arba palypėti karjeros laiptais. Sėkmingos dienos - antradienis ir šeštadienis.

Skorpionų laukia pakankamai įtempta savaitė. Sunkus darbas ir kai kurie keblumai privers jus pamiršti poilsį, turėsite spręsti profesines problemas. Nusiteikite tam, kad jūsų pareigos ateinančiomis dienomis pareikalaus didelių pastangų ir naujo požiūrio. Palanki diena - antradienis.

Šauliai ateinančią savaitę pajus jėgų antplūdį, bus puikiai nusiteikę. Astrologo nuomone, šį laikotarpį reikia protingai išnaudoti, sutvarkykite reikalus, kurie dėl įvairių priežasčių buvo atidėti. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)