Jei norite, kad Arklio metais jums šypsotųsi Fortūna, pamirškite konservatyvumą ir niurzgėjimą, mėgaukitės kiekviena akimirka ir netrukdykite gyventi kitiems.

Priminsime, kad „grynais“ ženklo atstovais laikomi žmonės, gimę nuo mėnesio pirmos iki aštuonioliktos dienos. Kitus veikia prieš tai arba po to einantis ženklas - tiek asmenybės charakteristiką, tiek astrologines prognozes. Į tai reikia atsižvelgti.

Avinas

Avinams ateinančiais metais seksis tuose reikaluose, kurie vienaip ar kitaip susiję su keliu. Sėkmingi bus bet kokie persikraustymai, o daugelis jų - dar ir lemtingi. Atsitiktiniai pakeleiviai gali tapti jūsų dalykiniais partneriais arba tiesiog gerais draugais, o svetimas kraštas (arba kitas miestas) gali padovanoti jums meilę. Taigi neatsisakykite kelionių - jūsų laukia kelios nuostabios staigmenos, kurios visiškai pakeis jūsų gyvenimą.

Be to, išsipildys ir kažkoks didžiulis jūsų noras, o gatvėje rastas gyvūnas gali tapti tikru jūsų gyvu talismanu, kuris atneš jums sėkmę.

Jautis

Jaučiams 2014 metais pasiseks finansinėje sferoje. Jūsų laukia puikūs šansai rasti tikrą „aukso gyslą“, užsiimant nauju jums, tačiau gerai žinomu jūsų protėviams darbu. Apskritai, kuo dažniau žvelgsite į savo „šaknis“ ir pradžią, tuo sėkmingesni bus ateinantys metai.

Be to, Fortūna nusišypsos jums, jei nuspręsite užsiimti kūrybine savirealizacija. Pabandykite rašyti eilėraščius arba piešti, kurkite papuošalus - viskas, į ką įdėsite širdį, padės jums ne tik geriau suvokti, ką jūs išties gebate, tačiau, galimas daiktas, taip pat atneš pelno.

Dvyniai

Dvyniams 2014 metais pasiseks praktiškai visur, tačiau tik su sąlyga, kad šio ženklo atstovai klausys ne savo norų, o sveiko proto. Lengvabūdiškumas iš principo nėra blogai, tačiau tik ne tuo atveju, kai tai kenkia reikalams.

Taigi jūs galėsite sau leisti bet kokias beprotybes, bet tik po to, kai atliksite visus įsipareigojimus. Tuomet atsiras ir pinigų jūsų užmojų realizacijai, ir visi nuotykiai bus sėkmingi, lengvi bei džiaugsmingi. Be to, jūsų laukia malonus kažkokios paslapties atskleidimo siurprizas.

Vėžys

Vėžiams ateinančiais metais pasiseks bet kokiose naujose pradžiose, o ypač seksis tiems, kurie nebus pernelyg konservatyvūs. Priimkite visa tai, kas nauja, ieškokite šiuolaikiškų priemonių savo tikslams pasiekti, vystykitės iškart keliomis kryptimis, tuomet ir Fortūna nuolat jums šypsosis.

Be to, sėkmė ateis pas jus žmogaus, kuriam jūs panorėsite padėti, pavidalu. Veikiausiai jūsų bendradarbiavimas ir šio žmogaus globojimas taps tuo „laimingu bilietu“, kurį visą gyvenimą svajojote ištraukti. Jūsų geras poelgis padovanos nuostabių rezultatų, taigi skubėkite daryti gera.

Liūtas

Liūtams ateinančiais metais pasiseks ir toje sferoje, kurioje jie puikiai save realizuoja jau kelerius metus, ir kažkokioje naujoje veiklos srityje. Veikiausiai gausite progą tapti išties populiariu asmeniu, išeisite į visiškai kitą kokybinį asmenybės lygį. Svarbiausia - nepraleisti laimingo momento.

Be to, Fortūna nusišypsos jums ir finansiniuose reikaluose, o tai savo ruožtu leis jums iškeliauti į kažkokią svarbią, lemtingą kelionę, iš kurios grįšite kaip visiškai kitas žmogus. Jūs atversite naują, žavingą pasaulį ir jau nebenorėsite atsisakyti staiga atsivėrusių galimybių.

Mergelė

Mergelėms ateinančiais metais sėkmė šypsosis pradedant visus naujus darbus. Beje, be kažkokių papildomų sąlygų. Visa, ką darote, Arkliui bus taip prie širdies, kad jis dosniai jus apdovanos viskuo, ko iš tikro užsitarnavote. Galima pasakyti, kad tokio laimingų aplinkybių susidėliojimo skaičiaus, kuriuo apdovanos ateinantys metai, jums dar neteko patirti.

Be to, jūsų laukia kažkokios materialios svajonės išsipildymas. Veikiausiai pagaliau tam turėsite pinigų ir leisite sau tai, apie ką seniai svajojate.

Svarstyklės

Svarstyklėms ateinančiais metais pasiseks su draugais. Šalia jūsų nuolatos bus tie, kam jūsų gerovė ne mažiau svarbi, nei nuosava. Jūsų laukia glaudus bendravimas ir bendradarbiavimas ir su tais, kuriuos jau seniai pažįstate, ir su tais, su kuriais tik dabar susipažinsite. Įdomiausia tai, kad iš šių santykių gausite ne tik moralinio, bet ir materialinio pasitenkinimo.

Be to, sėkmė nusišypsos ir meilėje, beje, iš to gausite ir dvigubos naudos - kartu su abipusiais jausmais išaugs ir jūsų pajamos. Svarbiausia - išmokti harmoningai suderinti abi sferas, jausminę ir dalykinę.

Skorpionas

Skorpionams ateinančiais metais teks labai pasistengti, norint prisivilioti Fortūną. Tačiau jei sugebėsite tai padaryti, jūsų laukia kelios išties daug žadančios šios kaprizingos damos šypsenos. Jos pasireikš ir tuo, kad būsite ypatingai globojami, ir tuo, kad jus savo laiku perkels iš vienos sferos į kitą.

Norite prisivilioti sėkmę? Tuomet, visų pirma, būkite santūresni ir kuklesni su savo norais, o visų antra, įsigykite asmeninį talismaną. Raskite daiktą, prie kurio prisilietimas būtų raminantis ir teikiantis laimės. Ir jums viskas bus gerai.

Šaulys

Šauliams 2014 metais seksis be paliovos. Tai jūsų metai, taigi jūsų gyvenimas tekės itin laiminga ir sėkminga vaga. Kaip stebuklingai lazdelei pamojus išnyks daugelis jūsų problemų, susitvarkys santykiai su tais, su kuriais anksčiau konfliktavote arba negalėjote pasiekti gerų tarpusavio santykių.

Be to, pasiseks jums ir su pinigais. Jūsų pajamos išaugs ir nebereikės rūpintis duona kasdienine. Gali būti, kad piniginių įsipareigojimų pasidarys mažiau, o pinigų - daugiau. Fortūna jums padovanos ir nerealių kelionių.

Ožiaragis

Ožiaragiai nepratę kliautis sėkme, vietoje to jie tiki tik savo jėgomis. Tačiau ateinančiais metais jums teks įsitikinti, kad pasaulyje apstu nepažintų dalykų. Jūsų laukia keli išties paslaptingi ir nepaaiškinami įvykiai, kurie apsuks jūsų likimo ratą. Paslaptingi ir laimingi sutapimai padės jums įgyti tai, ko dar niekada neturėjote.
Be to, Fortūna pasirodys jūsų pusėje reikaluose, apie kuriuos kol kas tik mąstote. Taigi nebijokite realizuoti savo idėjų - jūsų laukia sėkmė.

Vandenis

Vandenius ateinančiais metais Fortūna lepins ne itin dažnai, tačiau tik todėl, kad šio ženklo atstovai kažkodėl liausis tikėję jos galia. Nepasiduokite pesimistinėms nuotaikoms, tikėkite sėkme, ir tuomet ji jūsų neapeis. Nuoširdus tikėjimas, kad už kiekvieno posūkio jūsų laukia laimė, taps jums puikiu talismanu, o kartu ir apsaugos nuo daugelio problemų.

Beje, Fortūnos palaikymą padės gauti ir talismanas. Jei tokį turite, dažniau jį pasiimkite kartu, kalbėkitės su juo, prašykite pagalbos. Jei neturite, ateinantiems metams geriausiu amuletu jums taps papuošimas su lazuritu arba su žaliuoju granatu.

Žuvys

Sėkmė Žuvis lepins išlaisvindama iš kažkokių nemalonių pareigų ar įsipareigojimų. Sugebėsite išsilaisvinti iš to, kas jus varžo, kas neleidžia elgtis taip, kaip jums išties norisi. Veikiausiai svaiginantis laisvės jausmas jums taps nuolatine būsena.

Be to, jums pasiseks kažkokia nauja pradžia. Naujas projektas, sumanytas su seniai pažįstamais žmonėmis, leis jums atverti savo talentus, atvers pasaulio netikėtą, tačiau nuostabią pusę. Ir, kas bus itin malonu - visa tai bus itin pelninga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)